Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cila

Arkadaşlar Sonax Hizli Cila Aldim Arabayi Cilaliycam . Varmi Bu Cilayi Daha önce Kullanan? Memnuniyet Dereceniz Etc.:)

Ben kullandım. Hızlı cila diyor ama diğer cilalar ile arasında herhangi bir süre farkı yok. Yine bölgesel uyguluyorsun yine bez ile parlatıyorsun. En önemli farkı içerisinde kesinlikle boyayı inceltici madde bulunmuyor. O yüzden kafana estikçe kullanabilirsin. Ancak buna bağlı olarak kalıcılığı diğer cilalar kadar değil. 2-3 yıkama sonrası etkisini kaybediyor. Eğer çok iyi bir parlaklık ve kalıcılık istiyorsan Turtle Wax ın teflon cilasını öneririm. Uygulaması aynı süre ve eforu alıyor.

.

Teşekkürle Kardeş Peki Islakken Mi Sürmek Gerekiyor Ben Daha önce Hiç Yapmadim Bu Işlemi Dikkat Etmem Gereken Bi Husus Var Mi? üstübü Ilemi Parlatmak Lazim Yada Herhangi Bir Bez Ile Olur Mu?

Cila nın arkasında hafif nemli ilken sürün ve parlatın yazıyor. Bende sprey ile arabaya sıktığım cilayı hafif nemli bir bez sürdüm. Parlatmayı da yumuşak ve toz bırakmayan bir bez ile yaptım. Parlatmayı biraz uzun tutarsan daha iyi parlıyor.

Cila hastalığı var bende mahalleli bıktı artık ama naapim duramıyorum ayda bir cila, çok hoşuma gidiyor karşıdan bakınca pırıl pırıl. Yaklaşık 10 yıldır DYO'nun cilasını kullanıyorum, bu arada çok çeşit cila kullandım, çoğu temiz boyada başarılı, ama yıkamayla çıkmayan lekelere gelince DYO, diğer cilalarla farkı eğer düzgün atarsan hem temizlik yapıyor hemde parlatma. Arkadaşın bahsettiği üründe çok kaliteli ancak boyanın temiz olması lazım randıman alabilmek için, aksi takdirde lekeler cilanın altında kalıyor. Benim kullandığım cila biraz yoruyor ama şonuç oldukça başarılı. Bizim arkadaşın Corsası vardı kırmızı nerdeyse kavuniçine dömüştü rengi, işimiz bittiğinde kendi bile şaşırdı, alla alla bu araba gerçekten kırmızıymış dedi.

bende 2 hafta önce pasta cila yaptım turtle wax çizik giderici sonuçtan gayet memnunum ancak hangi pastayı alayım diye araştırırken carrefourda ıslak cila diye birşey gördüm arabayı yıkadıktan sonra ıslak zemine püskürtüp daha sonrada kurulayıp parlatıyormuşsun bunu kullanan varmı?
tavsiye edermisiniz? bu cilanın kullanımı daha kolay gibi geldi hiç olmazsa aracı kurulayıp tekrar pasta cila yeniden parlatmak çok zahmetli iş

pasta cila

arkadaşlar pasta cila çektirmeyi düşünüyorum ancak pastanın boyayı incelttiğini söylediler. yalnız cila çektir dediler. arabam beyaz ufak bir iki çizik var acaba pasta kapatırmı
bilgilerinize rica ederim.

boya korumada yaptırabılırsınız pasta cıla kısa omurlu bı cozum.bırmot servıslerınde ındırım var bılgınız olsun...

Geri