Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boya Korumayi İlk Defa Yaptiracagim Onun İÇİn BİldİĞİnİz Yada Tavsİye Edebİlecegİnİz Bİr Marka Varmi

arabanın boyası metalikse bu fiyat çok ucuz hemen yaptır ama fırında mı boyanacak onu sor metalik değilse normal fiyat biraz düşürmeye çalış
sadece pasta cilayı 100 e yapıyorlar

yazzık boya korumaya verdiğin paraya.. sen kendin al evde 35 mlyona boya koruma ve cila sisstemini yap..ben öyle yaptım sonuçta harikaa...250 milyon çok para..param var bende uğraşamam diyorsan başka tabi..arabamla ilğili yapabileceğim herşeyi kendim yapıyorum örnek yıkama temizleme boya koruma gibi birde motor olayını çözsem:)))

hazır konu açılmışken urfa sıcagından boyayıkorumak için ne yapacaz

yazzık boya korumaya verdiğin paraya.. sen kendin al evde 35 mlyona boya koruma ve cila sisstemini yap..ben öyle yaptım sonuçta harikaa...250 milyon çok para..param var bende uğraşamam diyorsan başka tabi..arabamla ilğili yapabileceğim herşeyi kendim yapıyorum örnek yıkama temizleme boya koruma gibi birde motor olayını çözsem:)))

sız boya korumayla pasta cıla atma arasındakı farkı bılıyormusunuz?veya ıkı ayrı ornegı gördunuz mu?

ben ilk defa boya koruma yaptıracagım için bilğim yok

pasta cıla yuzeysel bır ıslemdır.sadece boyayı parlatır omru kısadır.3-4 yıkama sonra tekrar parlaklık gıder ayrıca kullanılan markaya gore boyanın bellı bı kısmının yuzeysel olarak alınmasına neden oluryaptıktan sonra sıldıgınız bezın ustunu gordugunuzde ne demek ıstedıgımı anlayacaksınız.boya koruma ıse farklı kımyasallar ıle boyaya parlaklık kazandırmasının yanında omrunu uzatır ve kalıcı parlaklık saglar.hıc bır pasta cılanın garantısı yoktur ama boya koruma sıstemlerının 1-2 yıl arasında degısen garantılerı vardır.bılgınıze.aracınız yenıyse bence hıc dusunmeyın

Geri