Araca Pasta Cila Yaptırmak Boyayı inceltir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Navaron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim arabadaki taş izlerini görseniz ağlarsınız...orjinal boyası için bi boyacıya gidin sağ ön kapıyı açıp içindeki etiketten boya kodunu alıyo sonra o koda göre bilgisayarda hazırlayıp istediğiniz kadar veriyo tahminen 10 - 15 ytl tutar...Ben öyle yaptım hem rengide hiç ayırmıyo...ama taş izleri boya koruma ile kapınırmı banada bilgi verin lütfen

selmalar
ben taş izi olan arabama ziebartta boya koruma yaptırmıştım.Ama usta daha işleme başlamdan boyası kalkan yere boya korumanın bir faydası olmayacağını söyledi.Boya korumanın amacının sadece boyaya sürekli bi parlaklık ve ilk günkü yeni görünüm sağlaması olduğunu söyledi.
bende arkadaşın söylediği gibi boya koduna göre boyacıdan 10 gr rötüş boyası aldım 5 lira tuttu bi de ince sulu boya fırçası aldım :) Boyası kalkan yere az bişey dokunduruyorum hem altta ki astarı koruyo hemde görüntü tamamlanıyor tavsiye ederim :good:

Bugün axa oyak kasko acentem autowax'ın kampanya broşürünü verdi bilgilerini doldurum. axa oyak müşterisiysen %70 indirim varmış. Broşürde boya koruma sistemi 250'den 83 YTL'ye, komple autowax (iç+dış+motor) 189 YTL'ye düşmüş yazıyordu. Nerelerde yaptıracagımızın da yerleri yazıyordu. Ankarada Opal oto'da autowax var. oraya gittim (broşürde de yazıyordu). Adam aynen şunu dedi "Kampanya evrakları bize gelmedi bişe yapamayız, size 200 liraya olur 6 taksit" dedi. Nasıl olur dedim kampanya 1 eylülde başlamış şubat sonu bitecek. Kampanyayı yarılamışsınız ama hala uygulamıyorsunuz dedim. Resmen müşteri kandırmaca. Ne kadar sinir oldum bilemezsiniz.

Auto King 'e gittin mi birde oraya sorrr..
Benim sigorta şirketimin orayla mini onarım hizmeti anlaşması var ufak tefeklere para almadan yapıyorlar..
Zannederim Axa Oyak ile yokk..

AUTO KING - Ankara - Şaşmaz :
Adres : Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi, 8.caddde, 44.sokak, no:5, Şaşmaz, Ankara
Tel : 0312 2784620 pbx, Faks : 0312 2784609

AUTO KING - Ankara- Ostim :
Adres :Uzay Çağı Caddesi No:11/A Ostim, 06370, Ankara
Tel : (0312) 385 67 66 pbx Faks : (0312) 354 12 35

Bende boya isteğinde bulundum. Yetkili serviste vermediler.

Birdaha ki sefer ısrar ve rica dozunu artırım bari

Keyifli sürüşler

ben birçok kez denedim boya almayı vermediler ama eğer rötüş istersen ücretsiz yaparlar. Ben sanayide boyacıya gittim boya koduna baktılar 50 gram aldım 2,5 YTL'ye...

Ankara'da konya yolundaki Renault Neziroğlu Autowax servisini aradım. Axa oyak kampanyasını yapıyorlarmış. yarın ya 83 ytl'ye boya koruma sistemi yaptıracam, yada 189 ytl'ye komple autowax iç dış motor.

Arkadaşlar bugün neziroğlu autowax'ta araca boya koruma sistemi yapıldı 83 ytl'ye (kampanyalı fiyatı). Ben arabayı akşam işten dönünce evin önünde gördüm. Babam getirdi. Servise arabayı almaya gittiğinde matmış araba, babam gelince bezlerle hemen silmişler. Araba parlamış. Ben işten gelince baktım arabaya ama gece karanlığı tabi. Dokundum falan pürüzsüz cilalı yüzey gibi geldi güzel parlıyordu. Yağmur damlacıkları da boncuk boncuk toplanmış. Yani yüzeyde bişe olduğu belli. Ama benim anlamadığım araba matmış babam gelince hemen silmişler. Araba pırıl pırıl olmuş. Arabaya bütün gün bişe yapmıyolar da hemen geldiğini görünce parlatıp bizi mi kandırdılar :)

Boya Koruma

Merhaba arkadaşlar

Arabama Ziebart' ta boya koruma yaptırmayı düşünüyorum. ( Diamond Gloss ) Bu boya koruma işe yarar mı sizce yada arabanın boyasına zararı olur mu? Eğer cwp yazabilirseniz çok iyi olur, herkese iy forumlar

iyi forumlar.bıldıgım kadarıyla aracın boyasına hıcbır zarar gelmıyor.ama ne gıbı yararları var onu bılmıyorum bende...

Geri