Araca sticker yaptırmak istiyorum?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende çok yapıştırdım ama çıkmadı abi bi sorun olucağını zannetmiyorum fikirde çok güzel benceee :D

bilgiler için teşekkürler, Benim palio varken onda cince yazılar vardı :) ufak sade onlar cıkmamıştı :) unutmuşum gitmiş.

Ben kendim alıp yapıştırdım aracıma hala canavar gibiler :)

arkdaslar hazır konsuu acılmısken bana da bır fıkr verırsenız cok ıy olur aracıma şerit gibi bisey dusunuyorum yan tarafada olur yada kaputtan arkaya dogru bır fıkr verırmsıınz?

corsaya yapıcaksan kaputtan tavana yaptırmanı tavsiye ederim hem yakışır hemde şık durur diğer türlü geçti artık yan tarafa şerit yapmak onları sahinciler doğancılar yapıyor Murat abi eğer o kafandaki fikiri yaparsan eğer bi foto gönder bana bende yapmayı düşünüyorum daha olmadı orda yaptırır ben sana parayı havale ederim burda yapıştırırım güzel oluyor bizim arabalarda beyaz siyah sticker güzel olur gerçekten. :D

arkdaslar hazır konsuu acılmısken bana da bır fıkr verırsenız cok ıy olur aracıma şerit gibi bisey dusunuyorum yan tarafada olur yada kaputtan arkaya dogru bır fıkr verırmsıınz?

bir Corsa OPC'de yanda şerit görmüştüm. şimdi bulamadım fotoyu, bulunca eklerim. benim hoşuma gitmişti :)

bandır kediyi bi kova boyaya, sal arabanın üzerine:D

saka bi yana fikir hoşuma gitti.yaparsan eğer resim isteriz.

bandır kediyi bi kova boyaya, sal arabanın üzerine:D

saka bi yana fikir hoşuma gitti.yaparsan eğer resim isteriz.

Kontrolsüz güç, güç değildir :kop:

arkdaslar corsa ıle ılgılı foto varsa eklermısnız serıt olan yanda olur vs.

Geri