sürekli araç alıp satımında arkadaşı tasvsiye ettiğimden bana en son 26 bin'e bırakacağını söyledi. Bende duramadım aracı aldım 20 TL mazot çekip ortalama (git-gel) 40 km mesafede bulunan hyundai yetkili servise götürdüm. Daha servisin girişinde 2 kişi tarafından özenle karşılandım. Aracı satın alacağımı baktırmaya getirdiğimi söylediğimde ücretsiz check-up yapalım dediler ve aracın altından girip üstünden çıktılar. Gram kusuru olmadığı, tüm bakımları yetkili servisinde yapıldığı ve 3. bakımının geldiğini söylediler. ilgilenen arkadaşa tavsiye edermisin dediğimde kesinlikle dedi. tüm bakımlarını servisinde yaptırdığım da 2016 yılına kadar en ufak birşeyi olursa getir bire bir değiştiririm rahat ol dedi. Kısacası ilgi güzeldi..
Arkanın zıplama sorununa gelince o olayı yazacaktım ki arkadaş girmiş konuya
galeride otururken 2009 model ve 122.000 km de olan 1.4 motorlu era geldi kullanan arkadaş kesinlikle al seni pişman etmez dedi. Oda aracı 1 yıl önce almış ve 2014 yılına kadar garantisi devam ediyormuş. Aracı aldığımda arka tarafın çok sallandığını farkedip servise sürdüm inceleyip arka amortisörleri garantiden değişim yapmışlar. düşün artık dedi araç 2009 model değişim tarihi 2012
hadi sen git opel' e de değiştir bakalım değiştirebilirsen diye güldü. Arka amortisörler değişince aracın arkası çok rahatlamış ve şuan sorun yokmuş. Hatta onunla beraber ön sağ amortisörüde müşteri memnuniyeti için değişim yapmışlar hafif ses geliyordu oda gitti dedi.
Özellikle Turbosunu sordum servisdeki elemana dediği tek kelime Abicim sen bakımları eksiksiz yaptır 2016 yılına kadar mekanik tüm aksamın dahil neresi hoşuna gitmezse ses çıkarırsa getir yorma kafanı dedi. kısacası ben bozuk diyorsam o parça bozuktur bana bişe olmaz önemli olan senin memnun olman dedi