2016 yılına kadar tüm mekanik aksam garanti kapsamında ben kafamı hiç yormuyorum. Hele serviste böyle bir usta olduktan sonra her işim görülüyor. içine sinmeyen yeri olursa getir hallederiz diyor adam TURBO da dahil... Ki binmesini bildikten sonra hiç birşey olmaz millet diline almış bir turbo lafı gidiyor enazından opel gibi ikide bir volant ve direksiyon kutusu yaptırmıyoz üç beş kişide sorun olmuş olabilir turbo'da onlarda binmesini bilmeyen şahıslardır.
Turbonun bozulması tamamen kullanıcıya bağlıdır. araç soğukken çalıştırıp direk kaptırırsan aha gitti işte. Bu sadece hyundai için değil tüm markalarda geçerlidir. Sonuç olarak benim kafam çok rahat arabam rahat
ben memnunum corsa gözümde sıfır benim daha opel mi asla
Son olarak şunuda söylemek istiyorum, ön amortisörler tamamen gereksiz yere değişim yapıldı ses ve tıkırtı olayı yoktu. Ustaya özellikle söyledim usta senin başın ağrıyacaksa neden değiştirdin falan diye sorarlarsa elleme kalsın dedim zaten benim önden sıkıntım yok dedim. Dediği aynen şu: Hocam rahat ol ben bozuk diyorsam bu amortisör bozuktur okadar