aracı stop ettikten sonra sinyal kolunu kullanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hllb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: aracı stop ettikten sonra sinyal kolunu kullanmak

İlk defa duydum bende ya bu astraya aşık olmamak eldemi  ;)hergün birşey öğrenmek onun hakkında, onu daha yakından tanımak offf offf.
Kara kızıma aşığımm  angelll

bende ilk kez dün duydum bugün denedim yanıyor gerçekten ama mantığı anlamadım ne işimize yarıycakki? bende bunu daha önce kardeşimin c180 de görmüştüm dikkat etmeden far ayarını oraya almışım auto dan tek göz yanıyordu araçta emanet olunca baya uğraşmıştım :D

astraowner link' Alıntı:
bende ilk kez dün duydum bugün denedim yanıyor gerçekten ama mantığı anlamadım ne işimize yarıycakki?

Karanlıkta yol kenarına park ettiğinizde gerçekten çok işe yarıyor. Özellikle şans eseri araç kullananlara karşı.

Sanırım ışıksız bir yol kenarında aracınızı bırakırsanız yol tarafındakini yaktığınızda arkadan gelen birinin bindirmesini engelliyor. (:

Opel'lerde bu özelliğin olduğunu uzun zamandır biliyordum.

İhtiyaç olunca çok yararlı bir özellik olduğunu anlıyor insan. Karanlık yolda park ettiğinizde çoook yararlı olduğunu anlayacaksınız.  bravoo

Dörtlü ikaz lambaları da aynı işi görmez mi ki, hatta daha uyarıcı bile olur kanımca :)

demircic link' Alıntı:
Dörtlü ikaz lambaları da aynı işi görmez mi ki, hatta daha uyarıcı bile olur kanımca :)

Aracın çalışmadığını göz önüne alırsak, daha çok akım çekeceği için sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.

az önce havuzdan geldim ve gece denedim. ilk defa duydum. hoşuma da gitti . ancak fazla uzun bırakmak sanırım akünün ömrünü de ters orantılı şekilde düşürecektir

Geri