Aracım 1 ay yatıcak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lastikler takozun üzerine koysan akü kutup başlarını söksen hiçbirşey olmaz sökmesen de olmaz ama tedbir...

aküyü sökmene gerek yok.benim minibüs garajda yatıo,ayda bir 10 dk çıkartıyorum.branda yapma.

hiçbir şey olmaz. o eskidendi. ne aküyü sokup sonradan güvenlik kodlarıyla falan uğraş nede başka birşey. kilitle arabanı güle güle git. tanıdığın birine rica edersen kuş pisliğini ıslak peçete ile alsın diye tamamdır. ağustosta 15 gün bende dışarı gideceğim ve aynen böyle yapacağım.

1 ay çok uzun bir süre değil. Güneş almayacak üzerine birşey düşmeyecek. Olur ya deprem Yangın vs etkilenmeyecek sakin bi yere burakıp gidebilirsin.

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Öylece bırakayım garaja o zaman babamda haftada 1 falan çalıştırır olmadı.

belliki ilk araban. henuz acemisin. sen beni dinle. anahtarı benzinin deposu dolu şekilde bize bırak. haftada en az 200 km yapması gerek aracının. yoksa durduğu yerde kendini çurutur. bana guven. anahtarı bana yolla.
adres: pk 8600 Paşabahce Beykoz İstanbul :D

belliki ilk araban. henuz acemisin. sen beni dinle. anahtarı benzinin deposu dolu şekilde bize bırak. haftada en az 200 km yapması gerek aracının. yoksa durduğu yerde kendini çurutur. bana guven. anahtarı bana yolla.
adres: pk 8600 Paşabahce Beykoz İstanbul :D

:D hehe. Bu arada ilk arabam değil 206ım vardı daha önce. Sadece sahip olduğum şeylere çok önem veriyorum özellikle otomobil :)

Bende askere gidecem agustosun 12 si sanırım teslim kısa dönem olursa 5 ay uzun olursa 12 ay yatacak f kasa.

hiçbir şey olmaz. o eskidendi. ne aküyü sokup sonradan güvenlik kodlarıyla falan uğraş nede başka birşey. kilitle arabanı güle güle git. tanıdığın birine rica edersen kuş pisliğini ıslak peçete ile alsın diye tamamdır. ağustosta 15 gün bende dışarı gideceğim ve aynen böyle yapacağım.
+1 :good:

acil bir durum için de bence yedek anahtarını veya asıl anahtarını güvendiğin bir komşuna veya akrabana arkadaşına falan verirsen daha güvende olur bence için ;)

ben martta benim arabayı 3 hafta yatırdım.şirket arabası kullandığım için.valla 3 hafta çalıştırmadım.sürekli gölgede,kuş pisliğinden falan uzak.hiçbişey olmadı aynen devam.camda aralık falan bırakma sakın hava alsın diye

Geri