Aracım 1 ay yatıcak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak arkadaşım, ben sana yardım ateşiyle yanıp tutuşurken, sozlerimi umursamaz tavrın kalbımı kırıyor. birdaha yardım mardım etmem bak ona gore. sonra araban durdugu yerde bozulur çürürse gelip yardım isteme baaaakk. sinirliyimmm , asabiyim, tuttugumu pitbul gibi koparırım. çenem 2 ton basıyo benim.

size niye versin baan vercek anahtarını. 33.000km corsa d tecrübem var. hem izmirdeyim. hem aynı okuldayız. alıştırırım ben arada ;)

:D :D. Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar :D.

benim aracım da senede aralıklarla 1er aydan uzun olmamak koşuluyla 4-5 ay garajda yatıyor ama gittiğimde ilk marşda hemen çalışıyor.5dk çalıştırıp güzelce yıkattıkdan sonra eskisi gibi kullanıyorum.Lastiklerde falan da bi sorun olmadı ki lastiklerimin havası normalden çok düşüktür.Ayrıca anahtarı da babama bile emanet etmiyorum bence arkadaşım sende anahtarı bırakma konusunu geceleri yatarken iyice düşün..

benim aracım da senede aralıklarla 1er aydan uzun olmamak koşuluyla 4-5 ay garajda yatıyor ama gittiğimde ilk marşda hemen çalışıyor.5dk çalıştırıp güzelce yıkattıkdan sonra eskisi gibi kullanıyorum.Lastiklerde falan da bi sorun olmadı ki lastiklerimin havası normalden çok düşüktür.Ayrıca anahtarı da babama bile emanet etmiyorum bence arkadaşım sende anahtarı bırakma konusunu geceleri yatarken iyice düşün..

Yok annem zaten babamı bindirtmez hayatta ki babamda 1 kere sürmüştür aracı o da çok istedi diye verdim eve giderken :)

Geri