Aracım 1 ay yatıcak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler arkadaşlar babama bırakacağım anahtarı genede.

Hahaha :D :D :D güvenilir kişi iyimiş ya:D:D

oldugu gibi bırak hiç bişey olmaz imkan olursa haftada bir çalıstırsınlar havalandırsınlar arabayı

branda çekersen naylon değilde bez branda çek o boyaya zarar vermez birde lastikler yamulmasın diye ileri geri oynatabilirlerse iyi olur ama 1 ayda çokta bişe olcağanı sanmıyorum

belliki ilk araban. henuz acemisin. sen beni dinle. anahtarı benzinin deposu dolu şekilde bize bırak. haftada en az 200 km yapması gerek aracının. yoksa durduğu yerde kendini çurutur. bana guven. anahtarı bana yolla.
adres: pk 8600 Paşabahce Beykoz İstanbul :D
İşte opelimnet yardımlaşması. :kop:

1 ayda lastik felan yamulmaz hiçbirşey yapmana gerek yok güzel bir yere parket yeterlidir. Takoz felan 1 ay için uğraşılacak şey değil.

sen mıllete inanma. onlar işi bilmiyorlar. yolla anahtarı bana. o arabanın hergun oynaması gerek. daha yeni. rodajı falan sen duzgun yapamamışsındır. mutlaka anahtarı bahsi geçen adrese bekliyorum :D depoyu fullemeyi unutma. boş depo uzun süre durursa pas tutuyormuş haberin olsun!!! :D

sen mıllete inanma. onlar işi bilmiyorlar. yolla anahtarı bana. o arabanın hergun oynaması gerek. daha yeni. rodajı falan sen duzgun yapamamışsındır. mutlaka anahtarı bahsi geçen adrese bekliyorum :D depoyu fullemeyi unutma. boş depo uzun süre durursa pas tutuyormuş haberin olsun!!! :D
yok ben yollamam diyosan bizde gelip alabiliriz:D

Geri