Aracım Geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aracım Geldi :)

Hayirli olsun gule gule kullanin.
Sanki yol bilgisayari bizimkilerden farkli gibi geldi bana.

BÜLENT link' Alıntı:
Hayirli olsun gule gule kullanin.
Sanki yol bilgisayari bizimkilerden farkli gibi geldi bana.

araçta üst seviye kombi ekran var (mış) ama pinti fabrika mazot koymadığından menüleri göremedik ki :)

hayırlı uğurlu olsun, araç mükemmel görünüyor birde yıkanınca ve gündüz çekilen resimlerle ışıl şıl parlayacaktır. :) diğer konuda belirmemiştiniz sanırım ya da ben kaçırdıysam affola, araç ne kadara geldi?

grsl822 link' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun, araç mükemmel görünüyor birde yıkanınca ve gündüz çekilen resimlerle ışıl şıl parlayacaktır. :) diğer konuda belirmemiştiniz sanırım ya da ben kaçırdıysam affola, araç ne kadara geldi?

daha parasını konuşmadım ki :) yarın teslimat sırasında yapacağım ödemeyi.

Cosmo link' Alıntı:
daha parasını konuşmadım ki :) yarın teslimat sırasında yapacağım ödemeyi.

gece saat 1 de gelince teslimatı bugun yapılmıştır diye tahmin ediyordum. fiyatı ve diğer resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. :)

gradient link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Direksiyon sport direksiyonu mu?

sport direksiyonun siparişini geçen hafta verdim ama torbalıda yokmuş. dolayısı ile yurtdışından gelmesini bekleyeceğiz.

grsl822 link' Alıntı:
gece saat 1 de gelince teslimatı bugun yapılmıştır diye tahmin ediyordum. fiyatı ve diğer resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. :)

gece 1 de geldiğinde serviste tır şöförü ben ve araçları teslim alan bekçiden başka kimse yoktu ki.. akşam üzeri pdi arkadaşın pc den tır a ait gps ile aracı takip etmiştim. saat 23:00 de geleceğini düşünerek o satte servise gittim beklemeye başladım :) :)

Karanlıkta hızlıca çekilmiş resimleri bu kadar güzel görünüyorsa gün ışığında parlatılmış hali nasıl görünür tahmin edebiliyorum. Allah içinize sindirsin, iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

GNSpower link' Alıntı:
Karanlıkta hızlıca çekilmiş resimleri bu kadar güzel görünüyorsa gün ışığında parlatılmış hali nasıl görünür tahmin edebiliyorum. Allah içinize sindirsin, iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.

teşekkürler. aracın gelmesine benden çok satış müdürümüz, satış elemanları ve pdi arkadaşımız sevindiler. 90 küsür gündür işe gitmeden önce her gün onların yanına uğradım. akşam eşimi servisten almadan 45 dakika önce gidip mesaii yi orda tamamladım :)  gidemediğim bir kaç gün oldu o zamanda satış müdürümüz cepten arayıp hasta mısın hayırdır diye sordu son 2 hafta ise sürekli gps den gemiyi ve tırı takip etmekle geçti. Bu arada neptün mavinin tertemizken güneş altında mükemmel olduğu kadar, kirlenince iğrenç olduğunuda anlamış oldum :) demekki araca renk seçerken sıfırlara değil yollarda dolaşan kirlilere bakmak lazımmış :)

Geri