Aracım Stop etmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nejat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam size zahmet youtubeye bir link atıp bizimle paylaşırmısınız ? Belkide herşey normaldir bizim araçlarımızla karşılaştıralım.

Aracım suan ustada o yüzden çekemedim. Ama olayın özeti şöyle. Araba soğukken çalıştırıp stoplayınca biran duruyor gibi oluyor sonra birdaha motor hareketi oluyor ve sonra stopluyor. Yaklaşık bu işlem 2 saniye sürüyor. Sıcakken böyle birşey yok. Ayrıca yine soğukken çalıştıktan 3 5 dk sonra sarsıntılı bir titreme yapıyor sonra oda kayboluyor. Durum bu yani.

Sürüş sırasında çekişten düşme ya da kararsızlık hali var mı? Belirtiler ateslemeden kaynaklandığını düşündürtüyor.

Sürüş sırasında çekişten düşme ya da kararsızlık hali var mı? Belirtiler ateslemeden kaynaklandığını düşündürtüyor.
Sürüşte böyle bir sey yaşamıyorum. Ancak arada bir titreme oluyor oda ışıklarda durdugumda oluyor sonra kesiliyor.

Kirli yakıt ihtimali olabilir mi???
İhtimal dahilinde tabiki. Bugün servis aldı aracı bakalım ne cıkacak.

Evet arkadaşlar aracım 5 gün sonunda teslim aldım. Eminim takip eden merak eden vardır. Öncelikle bobinleri bujiler hepsi bakıldı hepsi sorunsuz. Beyin kontrol edildi sorunsuz. Yakın enjektörü vs vs vs hersey bakıldı. Hiç bir soruna rastlanılmadı. Eskişehir de 5 elektırıkcı baktı. 11 farklı cihaza bağlandı ve 5 günde yetkili servis alpata da kaldı. Sonuc olarak çözüm bulunamadı. Neden yaptığı tespit edilemedi. Bir kaç noktaya değinildi öncelikle boğaz kelebeği aşırı kurum tutmuş. Öyle çok tutmuş ki kapanmıyordu. Temizlendi ama düzelmedi. Ve yag kontrolü yapıldı. Araca yanlış yağ konulmuş olabileceği tahmin ediliyor. Bu j kasanın yağı özelmiş. Yag değişti. Ve tahminen motor yanlış yağdan dolayı kurum tutmuş olabilirmiş. Katkı maddesi konuldu ayrıca shell v power katkılı benzin alındı. Bu şekilde de kurumu temizle yapmaya devam ederse motoru açacağız dediler. Ben hiç birşey anlamadım bu işten. Motorda sorun olsa cihazda arıza kodu verir. Nedir bu durum Allah aşkına bi akıl verin bana.

Ayağınız frende iken stop edin normal şekilde stop ediyormu bir bakın buraya yazın sonucunu bekliyorum.

Soğusun araba deneyip dönüş yapacağım.

İlginç bir sorun gerçekten...Çalışmama duydum ama stop etmeme ilk kez duyuyorum..Konuyu takipteyim..

Geri