Aracımdaki sislerin rengi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ser4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aracımdaki sislerin rengi

madmax50 link' Alıntı:
Ampuller kolay sayılır ama sisleri sökmek için ön tampon komple sökülüyor.
eksik bilginlendirme olmuş hocam tamponun sökülmesine gerek yok.
geçen ay sislerden teki patladi bende normal sari h10 bulamayinca beyaz h10 ampul taktim usta aracin atina yatti 5 dk ampulleri söküp yenilerini takti ;)
philips h10 ampullerin çifti 50 tl bilginiz olsun yüksek fiyat çeken yerlerden almayin

tolgakeser link' Alıntı:
eksik bilginlendirme olmuş hocam tamponun sökülmesine gerek yok.
geçen ay sislerden teki patladi bende normal sari h10 bulamayinca beyaz h10 ampul taktim usta aracin atina yatti 5 dk ampulleri söküp yenilerini takti ;)
philips h10 ampullerin çifti 50 tl bilginiz olsun yüksek fiyat çeken yerlerden almayin

Madmax arkadaşımız zaten ampüller kolay, sis farlarını çıkartmak için tampon sökülür demiş. :)

Tolga arkadasımızın dediğine göre o zaman tampon sökülmesine gerek yok:)
Peki tolga 50 tl demissin ben internette farklı fiyatlar buldum. Ben aracımın normal farlarinda philips crystal vision kullanıyorum. O yüzden şunları buldum. Kelvin degerleri cok yakin fakat fiyatlar baya farkli.. Tavsiyen nedir?

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/660/H11-4300K-Crystal-Vision

http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/515/Mtec-H11-Super-White

Evet 50 TL olan yerin linki nedir peki?

arkadaşlar sislerin ampüllerini değiştirdim balkan serviste sarı h11 12w osramdı üzerinden çıkan yine aynı değerlere sahip beyaz  philips taktık 130 tl ödeme yaptım bilginize

ser4 link' Alıntı:
arkadaşlar sislerin ampüllerini değiştirdim balkan serviste h11 12w osram olması lazım philips taktık 130 tl ödeme yaptım bilginize

Güle Güle kullanın

teşekkürler kasım bey :)

ser4 link' Alıntı:
arkadaşlar sislerin ampüllerini değiştirdim balkan serviste sarı h11 12w osramdı üzerinden çıkan yine aynı değerlere sahip beyaz  philips taktık 130 tl ödeme yaptım bilginize

Hayırlı olsun. (:

ser4 link' Alıntı:

İyi günlerde kullanın :)

Geri