aracımı bugun gordum bırkac sorum var

karter koruma mı 50 tl paspas mı serviste ben aracı alırken 150 tlye taktılar

hayırlı olsun

merhabalar!
H.Üstün kardeş araban hayırlı olsun gerçi henüz eline geçmemiş,
ben alırken karter korumayı taktırmıştım,forumdaki yorumlara bakarak,ama plastikmi çelik civata mı taktılar bilmiyorum.ücretsiz taktırmıştım.

evet karter koruma servıslerde 15o lıraya takılıyr.ve benım gorustugumbayılerın hıcbırısıkarter harıcı hedıye vermeye yanasmadılar.cam cıtalarını mumkun degıl yaptıramadım bayıye.sadece ucuza yapabıeceklerını soyledıler.bakalım o gun bır karambol olusursa golu atmaya calısasagım:D

karter koruma 100 tl, paspas 50 tl ..idi..bu arada opel logolu kauçuk paspas koku yapmıyor..ben izmirde opel yedek parçası satan bir dükkandan almıştım..kenan opeldi galiba..hiç koku yapmadı..ayrıca kenarlarıda yüksek olduğu için dökülen sıvı paspasın içinde kalıyor..dışarıya taşmıyor..

karter koruma 50 tl taktırdım servıse kazıklanmaya gerek yok :P

bir opel daha yarın aramıza katılıyor

bekledım bekledım ve benım ıcın buyuk gun geldı cattı.nasıpse yarın astra classıc 3 cdti eassytronıc aracımı teslım almaya gıdecegım.hedıye olarak sadece karter alabıldım ama yarın yıne bır cıngen pazarlıgı yapacagım.hoş, kavuklara da ne sorduysam burda yok dıyor ama bakalım. hava kararmadan yetısırse plaka ıslerı cep telefonumdan cekerım artık fotolarını.manısa ızmır arası bır yakıt olcumu de yaparım.acaba ıcınde ne kadar mazor olacak onu merak edıyorum acıkcası.bır depo koysalar ne hos olur dımı :D ısın sakası bır yana benı bır opete kadar gotursun de yeter bana.aracı alınca elımde kalan son paramla da cam cıtalarını taktırmayı dusunuyorum.camları oyle akvaryum gıbı seffaf gorunmedı gozume ama yarın bakacagım tekrar.fılm yaptırırsam 2 numaramı 1 numara mı ıdeal olur acaba.bırde hemen 1-2 saat ıcınde fılm ısı bıtermı kı ? baska suan soracagım bır sey yok gıbı.ama aklıma gelırse sorarım :)

ben bunu yenı konu olarak acıyordum ama kırlılık olmamıs oldu hadı.yanlıslıklaıyı bır sey yapmıs oldum :d

depo bombos gelıyor :) fılm 1 numara ıyıdr cıta bılmıyorum :P hayırlıs olsun

aman bı 10 km de mı goturmez yapma etme eyleme.yanımda 5 lıtre alıp gıdeyım barı :D

Aracınız hayırlı olsun gerçi siz kararınızı vermişiniz ama karter muhafazasını taktırma diyen arkadaşlar için yazmak istedim. Birkaç ay önce İzmire gitmiştim malum her sokağı caddesi bilmediğimizden dalgınlıkla hızlı bir şekilde kasise girdim aracımın ön tampon bağlantı noktaları hasar gördü tampon yaklaşık birkaç cm aşağı indi sis farlarından biri kırılıp asfalta düştü diğeri ise bağlantı noktasından koptu tüm bunlara ramen karterde karter muhafazası sayesinde en ufak bir hasar oluşmadı arkadaşlar bu parçayı sakın hafife almayın hayatınız boyunca hiç yapmamış bile olsanız bir kez benim düşütüğüm hataya düşerseniz sonuçları kötü olabilir. Belki ilerde bir pişmanlık duymamak için ben tüm arakdaşlar pu parçayı araçlarına taktırmalarını tavsiye ediyorum.

Geri