aracımı bugun gordum bırkac sorum var

aman bı 10 km de mı goturmez yapma etme eyleme.yanımda 5 lıtre alıp gıdeyım barı :D
o kadar gıdıyor ya :)

hasan kardeş
bak ben ılk aldıgımda cektım fotosunu
senınde bılgın olur aldıgımda menzil:50 km yazıyordu sonrada hemen lutfen yakıt alın!!! yazmaya basladı
:)

Ekli dosyalar

• IMG_0911.webp
    IMG_0911.webp
    45.6 KB · Görüntüleme: 11
hasan kardeş
bak ben ılk aldıgımda cektım fotosunu
senınde bılgın olur aldıgımda menzil:50 km yazıyordu sonrada hemen lutfen yakıt alın!!! yazmaya basladı
:)

ya barı depoyu fulleyıp gonderseler avrupadan parası neyse verelım.bılmıyormu bu adamlar dunyanın en pahalı yakıtını kullanacagını onlerındekı aracın :) 50 km benı manısaya bıle getırır ıyıymıs yıne.memnunsun dımı aractan.bu arada sen kaucuk paspas almısmıydın bayıden parayla.aldıysan kaca aldın

ya barı depoyu fulleyıp gonderseler avrupadan parası neyse verelım.bılmıyormu bu adamlar dunyanın en pahalı yakıtını kullanacagını onlerındekı aracın :) 50 km benı manısaya bıle getırır ıyıymıs yıne.memnunsun dımı aractan.bu arada sen kaucuk paspas almısmıydın bayıden parayla.aldıysan kaca aldın

kardeş ben 34000 e
camlara cita
kartel koruma
bide paspas aldim ama
paspas dandirik bisey verdiler konyaya geldim yenisini aldim iyisini onlarin bana verdigi katlanmiyordu bile orjinal paspaslari cok guzel ve tam oturuyor ama ben kullanamam acirim yani heleki bu aylarda onlari kullanmak bana mantikli gelmiyor eve ayakkabi ile girmek gibi yani kolayla cikmaz ve tozu topragi hali gibi icine alir
arabadan memnunum bir sorunum yok gun gectikcede alisiyorum

yol bilgisayarinda digital km si motorun sicakligi depoda kaç lt mazot kaldigi bile yaziyor ben forumda yazmistim oyle bi ozelligi varmi diye yok demislerdi varmis

evet yl bılgısayarının gızlı menusunde dedıklerının hepsı var.cok ıyı fıyata almıssın bu arada aracı esantıyonlarla bırlıkte.ıste oyle dara dusmus bır bayı bulamadık bız :)

evet yl bılgısayarının gızlı menusunde dedıklerının hepsı var.cok ıyı fıyata almıssın bu arada aracı esantıyonlarla bırlıkte.ıste oyle dara dusmus bır bayı bulamadık bız :)

evet benimki birazda sans
ama cok kullaniyorum
yakitida pek akilli kullanamadim ve hala fazla yakiyor haftada 1 depo harciyorum ben
az once fulledim geldim
0.190 tl yakkmis
gerci ilk mazotumu 3.18 e almistim simdi 3.36 ya aldim :(

Geri