Aracımı değiştiriyorum...

Ynt: Aracımı değiştiriyorum...

hayırlısı olsun diyelim

tonyhawk link' Alıntı:
emnıyette tanıdık varsa ufak bır bagısla ıstedıgın harflerı alabılırsın vakfa bagıs yapıp alıyorsun yada diğer alternatif benım gıbı ınternetten takıbe baslıyorsun ıkı hafta onceden denk gelırse alıyorsun

bu dediğiniz istanbulda olmuyor maalsef.keşke olsa..

Şimdiden hayırlı olsun. :)
Sebeplerinizi çok güzel izah etmişsiniz.
Doğanın dediği gibi imza bu konuya çok uygun olmuş.

kararın hayırlı olsun Sercan..

lTakasta illaki bir miktar zazar oluyor lakin, öbür türlüde ha deyince araç satılmıyor. Benim için vakit nakittir diyorsanız hayırlısı olsun bence fikrinizden caymayın en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Keyif beklemez bence

Arkadaşlar hepinize konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, sn.ercub özelden de mesaj atmışsınız çok teşekkürler :) Yalnız akşam 1.4T cosmo için gittiğim bayide her şeyi, tamamen değiştiren bir olay yaşandı  :D Bu yüzden yeni biaşlık altındar olanları paylaşıcam, ordan devam edebiliriz :)

markopasa86 link' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize konuyla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, sn.ercub özelden de mesaj atmışsınız çok teşekkürler :) Yalnız akşam 1.4T cosmo için gittiğim bayide her şeyi, tamamen değiştiren bir olay yaşandı  :D Bu yüzden yeni biaşlık altındar olanları paylaşıcam, ordan devam edebiliriz :)
Merak ettim şimdi açıkçası :)

Geri