Aracımı fareler kemirmiş >:-(

Ynt: Aracımı fareler kemirmiş >:-(

Teşekkür ederim herkese, fareden korkum kabloları felan kemirirse o kötü, hasar büyük olur o zaman çok uğraştırır beni, artık napsam bilmiyorum hergün haraç yem falan mı versem farelere aracıma dokunmasınlar diye :D

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun ,ben kedilerden çekiyorum 3 güne bir keçedeki kedi kıllarını süpürüyorum motorun üstü hep çamurlu patı izi oluyor birkeresindede hasta bir kedi motora kusmuş temizlerken canim çıktı ama bir türlü çözüm bulamadım :)
Bende de motorun üstü çamurdu, birşeyin yürüdüğü bariz belliydi

selam sercan geçmiş olsun başka yer bulamamışmı bu hayvanlar kemirecek? bu arada pazar günü son anda yeşilyurt ışıklarda sanırım seni gördüm.

ulas79 link' Alıntı:
geçmiş olsun ,ben kedilerden çekiyorum 3 güne bir keçedeki kedi kıllarını süpürüyorum motorun üstü hep çamurlu patı izi oluyor birkeresindede hasta bir kedi motora kusmuş temizlerken canim çıktı ama bir türlü çözüm bulamadım :)

Bende aynı sorunu yaşıyorum motora hep kedi giriyor, daha dün motoru yıkamıştım bugün pati izleri dolmuş :)

Bir çözümü vardır ama ne, şöyle onları iten bir koku vs vs..

DERSİMLİ link' Alıntı:
selam sercan geçmiş olsun başka yer bulamamışmı bu hayvanlar kemirecek? bu arada pazar günü son anda yeşilyurt ışıklarda sanırım seni gördüm.
Doğrudur oralar benim mekanlar :D Hangi ışıklarda, taksi durağının orda mı ?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bende aynı sorunu yaşıyorum motora hep kedi giriyor, daha dün motoru yıkamıştım bugün pati izleri dolmuş :)

Bir çözümü vardır ama ne, şöyle onları iten bir koku vs vs..
Abi kedi yine girer iki tırmık atar çıkar, şerefsiz fareler karnını doyurana kadar kemiriyor :( Şimdi birkaç gün içimde hep bir tedirginlik olur benim acaba motora bir zarar vermişlermidir diye.

evet durağın orada akşam dötrt beş civarı.

Geri