Ynt: Aracımı fareler kemirmiş >:-(
Sercan çok geçmiş olsun kardeşim
Sercan çok geçmiş olsun kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende de motorun üstü çamurdu, birşeyin yürüdüğü bariz belliydiulas79 link' Alıntı:geçmiş olsun ,ben kedilerden çekiyorum 3 güne bir keçedeki kedi kıllarını süpürüyorum motorun üstü hep çamurlu patı izi oluyor birkeresindede hasta bir kedi motora kusmuş temizlerken canim çıktı ama bir türlü çözüm bulamadım
ulas79 link' Alıntı:geçmiş olsun ,ben kedilerden çekiyorum 3 güne bir keçedeki kedi kıllarını süpürüyorum motorun üstü hep çamurlu patı izi oluyor birkeresindede hasta bir kedi motora kusmuş temizlerken canim çıktı ama bir türlü çözüm bulamadım
Doğrudur oralar benim mekanlar Hangi ışıklarda, taksi durağının orda mı ?DERSİMLİ link' Alıntı:selam sercan geçmiş olsun başka yer bulamamışmı bu hayvanlar kemirecek? bu arada pazar günü son anda yeşilyurt ışıklarda sanırım seni gördüm.
Eyvallah Mert.Merdo link' Alıntı:basligi gorunce cidden sasirdim,gecmis olsun
Abi kedi yine girer iki tırmık atar çıkar, şerefsiz fareler karnını doyurana kadar kemiriyor Şimdi birkaç gün içimde hep bir tedirginlik olur benim acaba motora bir zarar vermişlermidir diye.Tolga KARACA link' Alıntı:Bende aynı sorunu yaşıyorum motora hep kedi giriyor, daha dün motoru yıkamıştım bugün pati izleri dolmuş
Bir çözümü vardır ama ne, şöyle onları iten bir koku vs vs..
Doğru görmüşsünDERSİMLİ link' Alıntı:evet durağın orada akşam dötrt beş civarı.