Ynt: Aracımı fareler kemirmiş >:-(
geçmiş olsun tekrardan rica ederim ayrıca
geçmiş olsun tekrardan rica ederim ayrıca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi başka seçenek yok, ya aynı yere koycam yada dışarı yol kenarına koycam ki o çok daha riskli, etrafta harfiyat kamyonları tırlar vs. araçlar geçiyor.DERSİMLİ link' Alıntı:tostum yapabileceğin ilk şey olayın olduğu yere aracı koymamak kapalı garaaj varsa oraya koy.
Sağol abi, kapalı garaj olsa keşke Bunun çözümü fareleri depo sınırları içine sokmamak, yoksa aracı koyabileceğim başka yer yok yani.eketen link' Alıntı:Geçmiş olsun Sercan. Kapalı garaj dan başka kesin çözümü yok bunun. Kapalı garajda gerçekten KAPALI olacak
Sağol Mert 045thumbsupMeRt link' Alıntı:Sercan geçmiş olsun.
İlk defa bir farenin orayı kemirdiğini duyuyorum, baya şaşırdım
Benide kediler hiç rahatsız etmedi bugüne kadar, tek sıkıntım kıçını tutamayan kuşlar ve şimdide fareler ...HaKaN link' Alıntı:geçmiş olsun
ben de duyuyordum fareleri ve kedileri ama farenin bu şekilde keçeyi parçaladığını ilk defa görüyorum
kedilere kızıyorduk, demekki her araca bir kedi şartmış
markopasa86 link' Alıntı:Benide kediler hiç rahatsız etmedi bugüne kadar, tek sıkıntım kıçını tutamayan kuşlar ve şimdide fareler ...
Bende dışkının ebatından, ıslaklığından kuruluğundan, hangi kuşa ait olduğunu, saat kaçta yapıldığını felan çözebiliyorum artık, uzmanlaştık bu konudaGNSpower link' Alıntı:Kuşlar gerçekten büyük sıkıntı. Geçen gün benim arabanın üzerinde de Albatros b.ku vardı. Yani bir karışlık çapından normal bir kuş olamayacağı sonucu çıkardım ben en azından. (