Aracımı fareler kemirmiş >:-(

Ynt: Aracımı fareler kemirmiş >:-(

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ama motorun alt kısmında açıkta egzost çıkışı var, mazleme oraya da temas edecek ve erimemesi - alevlenmemesi lazım.
yok egzosun geçtiği yere kadar yaklaşmıyacak zaten egzostun olduğuyerde geçecek yer yok rot kollarının olduğu bölge çok müsait sadece oraları kapattırsam yeter.

ulas79 link' Alıntı:
yok egzosun geçtiği yere kadar yaklaşmıyacak zaten egzostun olduğuyerde geçecek yer yok rot kollarının olduğu bölge çok müsait sadece oraları kapattırsam yeter.

Ben ilk başta egzosun sağ ve sol taraflarına ayrı parçalar halinde tel çekeyim diyordum sonra tamamını kaplamaya karar verdim, daha doğrusu birazdan aracın altına girip canlı canlı inceleyeceğim.

Yazın yere gazete serip vitesi boşta aracı arka akslarından üzerime çekiyordum yorgan gibi, bakalım aynı ön taraftan da olabilecek mi? 011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben ilk başta egzosun sağ ve sol taraflarına ayrı parçalar halinde tel çekeyim diyordum sonra tamamını kaplamaya karar verdim, daha doğrusu birazdan aracın altına girip canlı canlı inceleyeceğim.

Yazın yere gazete serip vitesi boşta aracı arka akslarından üzerime çekiyordum yorgan gibi, bakalım aynı ön taraftan da olabilecek mi? 011zaa
önden sığamazsın bayaa alçak kalıyor :)

Geçmiş olsun Sercan.  Kapalı garaj dan başka kesin çözümü yok bunun. Kapalı garajda gerçekten KAPALI olacak :)

TOGI link' Alıntı:
Geçmiş olsun Sercan .

Benimde motorda kedi pati izleri ve kıllar var aşağıdaki üründen alıp denemeyi düşünüyorum..

http://www.petsatis.com/?urun-514-Beaphar-Keep-Off-Kedi-Uzaklastirici-Spray-100-ml.html

http://www.motobakkal.com/?urun-39-KEDi-KOVUCU-SPREY-75-ml.html

Petsatış daki ürünündeki kedi çok somurtkan bakmış  011zaa 011zaa

Arabanın ön tekerlerini rampayla yığma tuğla üzerine çıkarıp altına girdik, ön tampon altından akslara kadar telle kapattık ama amortisör civarı hareketli parçaları kapatamayınca vazgeçtik, oralar için aracın liftte olması ve biraz uğraşı gerekiyor.

Motoru komple deterjanla yıkayıp ağır kokudan ve kirden kurtuldum bende :)

Sercan geçmiş olsun.  :(

İlk defa bir farenin orayı kemirdiğini duyuyorum, baya şaşırdım  :)

geçmiş olsun
ben de duyuyordum fareleri ve kedileri ama farenin bu şekilde keçeyi parçaladığını ilk defa görüyorum
kedilere kızıyorduk, demekki her araca bir kedi şartmış :)

Geri