aracın aralık ayına yetişemeyecegı soylendı :(((

Hocam Elazığ-Karalar otomotiv ile bir görüşün. Zafer Bey var. Müşteri temsilcisi. Güneydoğu'nun en büyük showroom'una sahipler! İnanılmaz da bir stokları var. Aracımı almaya gittiğimde bizzat tanık oldum ve açıkçası gözlerime inanamadım. Belki yardımcı olabilirler...

bu arabayı sıfır almak zaten hata cunku cıddı değer kaybedecek. paranızı geri alın ve kendınıze alternatıf ıkıncı el arayın. ayrıca sıfır arabanında hıcbır esprısı yok, bana tahsıs edılen 2. sıfır arabam genç yaşıma rağmen çok şanslı idim ancak hiçbir esprisi yok. arabaya hem kıyamıyorsun, hemde kıyamadığın gibi ne kadar özenirsen o kadar başına bela geliyor. her işte hayır vardır.
aynen katılıyorum aynı aracın 2000-3000 km olanını pekala sahıbınden comda bulmak ve en az 3000-4000 tl ucuza almak mumkun satıcısını da fazla uzmeden aglayanın malı gulene yaramaz mantıgıyla hereket edıp daha ucuza garantısı devam eden arac alabılırsınız...

aralık ayında gelecegı soylenen aracların yetısemeyebılcegı soylendı. ılk defa sıfır arac almaya bu kadar heveslenmıstım. kaporamı ıade edebıleceklerını bıldırdıler.ocakta arac gelınce de zamlanır dıyorlar. cook canım sıkıldı cok.kredı cekmıstım sırf bu ıs ıcın. ocakta acaba ne kadar zamlanır arac.ben 35000 e anlasmıstım 1.3 classıc HB ıcın

takma kafana 2011 çıkışlı olur daha iyi varsın 1 hafta geç olsun sıfır sıfırdır şimdiden hayırlısı olsun bak güzel kardeşim vardır her işte bi hayır kalbini ferah tut olacağına varır

37 Bin lira bence Astra HB Classic için çok fazla artık..Her işte bir hayır vardır,aynı fiyata çok daha iyi ikinci el araçlar alınır

tesekkurler arkadaslar goruslerınız ıcın.benım bu arac ıcın maksımum fıyatım zaten 35000 lıra.ınatcıyımdır bu konuda bır lıra daha fazla param. acıkcası suan benım ıcın sıkıntı bu arac ıcın kredı cekmıs olmam.ıhtıyac kredısı olarak cekmıstım.daha ılk taksıdını bıle odemedım.acaba sımdı hepsını odesem ne kadar zararım oluronu soracagım bugun. ddıgınız gıbı ıkıncı ellerede baktım sahıbınden ama ordakı ınsanların sanırım aracın sıfır fıyatından haberlerı yok.10000 km de araca adam 36000 lıra ıstemıs :)

o kadar parayı H kasaya bağlamak pek de mantıklı gelmiyor bana, illa astra olacaksa 37lere J kasa veriliyor, 1.4 benzinli ama olsun 1 liraya da tüpleyin az yakıt masrafım olsun derseniz,
H da hem kasa eski hem 1.3 cdti motor eski...

otomobil dünyasından uzak olup J kasanın çıkacağını bilmeyen bi çok insan vardı eminim ve onlar geçtiğimiz aylarda daha J çıkmadan aldılar arabaları şimdi sahibindende falan avuç avuç 2010 astra diye satılıyor, hatta bazıları var şuan satılan sıfır fiyatından fazla fiyat yazmışlar çünkü aldıkları fiyat çok daha fazlasıydı... "3 bin km bindim 2 lira ucuza vereyim aldığımdan" gibi düşünüyor çünkü halen...

ayrıca sıfır araba almak anında 2-3 lirayı bigün içinde çöpe atmak gibi bişey,
e bide H kasa son demlerini oynuyor, 1 seneye kadar fiyatları dibe vurma ihtimali var.
hepten zarar ziyan yani. yazık para kolay kazanılmıyor. tabi bu herkes için geçerli değildir ama en azında ben böyle düşünüyorum...

Bana göre h kasa astranın en zayıf halkası oldu zayıflıktan kastım tutulmaması oldu bir önceki kasası g kasa ile h kasa neredeyse aynı fiyata ve g kasalar ikinci el piyasasında h kasadan daha cabuk satılıyor ama j kasadan sonra ikiside prestij kaybeder ve bence h kasa daha cok kaybedecektir paranızı bankaya iade edin az biraz zararınız olacak ama zararın neresinden donulurse kardır yada hazır cekmişken farklı bir arac bakın

walla ahmet kardes h kasa nasıl tutmadı dıyebılıosun sasırıoyum her 3 ısıktan bırınde kendı aracımdan yesıl ısık bekleyen 3-4 tane astra goruyorum yolllardada bırsuru var :)hatta hala borcunu oderken yenısının cıkmasıda benı cok uzdu:)ama g den azmı cokmu onu bılemem g daha cok var galıba

Son düzenleme:
H kasa tutmadı mı:)

Bana göre h kasa astranın en zayıf halkası oldu zayıflıktan kastım tutulmaması oldu bir önceki kasası g kasa ile h kasa neredeyse aynı fiyata ve g kasalar ikinci el piyasasında h kasadan daha cabuk satılıyor ama j kasadan sonra ikiside prestij kaybeder ve bence h kasa daha cok kaybedecektir paranızı bankaya iade edin az biraz zararınız olacak ama zararın neresinden donulurse kardır yada hazır cekmişken farklı bir arac bakın

ya siz yada biz başka bir ülkede yaşıyoruz
h kasa nasıl tutmamış inanın anlayamadım

Geri