aracın aralık ayına yetişemeyecegı soylendı :(((

alma diyen arkadaşlar da aynı aracı kullanan arkadaşlar..aracın herhangi bir eksikliği olduğu için alma demediler zaten...yeni bir yüz araştır dediler..Bu arada Hasan Bey e hayırlı olsun diyelim...güle güle bin arkadaşım...kazasız belasız..

bu arabayı sıfır almak zaten hata cunku cıddı değer kaybedecek. paranızı geri alın ve kendınıze alternatıf ıkıncı el arayın. ayrıca sıfır arabanında hıcbır esprısı yok, bana tahsıs edılen 2. sıfır arabam genç yaşıma rağmen çok şanslı idim ancak hiçbir esprisi yok. arabaya hem kıyamıyorsun, hemde kıyamadığın gibi ne kadar özenirsen o kadar başına bela geliyor. her işte hayır vardır.
+1 plakayı takar takmaz ödediğin ötv zaten boşa gidiyor! bu ülkede sıfır araba alıp devlete arabanın gerçek değerinin %80ni kadar vergi ödemeye ne gerek var arkadaşım?

alma diyen arkadaşlar da aynı aracı kullanan arkadaşlar..aracın herhangi bir eksikliği olduğu için alma demediler zaten...yeni bir yüz araştır dediler..Bu arada Hasan Bey e hayırlı olsun diyelim...güle güle bin arkadaşım...kazasız belasız..
paranın karşılığını veren araçdır benim için yeni yüz.eğer bu karşılığı 90 model kadett bile verirse alırım onu.benim değindiğim konu klasik astralar şuan da konfor paketli olarak güzel özelliklere sahip daha iki yıl önce opel severler maddi imkanlar sebebiyle gıpta ile baktıkları cosmo donanımlı araç sahibi oluyorlar şuan.tabi bu tercih meselesi illada yeni yüz dersen...

ewt dogru soluyorsun galıba ben yanlıs anladım:)benım amacım aslında fıyat ve araba hakkında degermı degmezmı sorularını cwplamaktı sana degıl dger arkadaslar ıcındı:)gule gule kullan allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsin bende lısedeyken hayalını kurmustum sımdı unıverstede sahıp oldum:)Allah herkeze daha iyilerini nasip etsin...

yanlislik var konfor paket cosmo ile es deger degil, koltuklar kumas kadife bile degil, farlar xenon degil, esp easy tronik alirsan var, yani konfor paketin cosmo olmasi icin kirk irin ekmek yemesi lazim :D,

ama bu fiyata o kalitede arac bence alin, sifir alin 5 sene rahat rahat binin , astra g de oldugu gibi opel bu araci daha 4 yil satacak :D

aralık ayında gelecegı soylenen aracların yetısemeyebılcegı soylendı. ılk defa sıfır arac almaya bu kadar heveslenmıstım. kaporamı ıade edebıleceklerını bıldırdıler.ocakta arac gelınce de zamlanır dıyorlar. cook canım sıkıldı cok.kredı cekmıstım sırf bu ıs ıcın. ocakta acaba ne kadar zamlanır arac.ben 35000 e anlasmıstım 1.3 classıc HB ıcın

gidebilecek durumun varsa kahramanmaraş tki servisin eline 20 30 kadar araç gelecek bu ayın 15 20 arası ama satıldımı bilmiyorum...

Arkadaşlar astra h 2005 model aracımı 2006 12. ayda almıştım.O Zaman sıfırı 36000 civarıydı ben 10 000 km deki aracı 26000 liraya almıştım.4.5 yıl bindim 72 000 km de satma kararı verdim.Aracımı 24000 liraya kasım ayında sattım. Yerine 1.3 cdti almaya karar verdim. Sıfır araç almanın zarar olduğunu düşünürdüm.Ama piyasaya baktığımda sıfırı 35 bine düşen aracın ikinci eline en az 33bin istiyorlar bende sıfırını alıdım 2 gün önce teslim ettiler urfa gapel otodan.Yani ilk aracımla kıyasladığım zaman ikinci eli bayağı para eden bi araç.Çünkü 35 bine sıfırı satılan bi aracın ikinci eli 10 bin km de olan bi aracı en az 26 27 ye almak lazımdı.Ama piyasa öyle değil şuan için sıfır almak çok daha doğru. Asta H kasa en tutulan ve en beğenilen kasadır bana göre 2006 dan beri vazgeçemedim bi araç.

tolga tesekkurler ılgın ıcın.yukarıda da yazmıstım ızmırden easytronıc ıcın arabamızı aldık.hayırlısıyla ocak ayında teslım alacagım.ıcımde sadece easytronıc olması ıle ılgılı kucuk bır endıse var.ben manuelı hep sevmıs bırı oldum cunku.bakalım gorecegız.konu kapanabılır demıstım ama zıyanı yoksa kalabılırde.

35 e şu an ki satılan astra h 3 cdti+kp için bence birşey değil keşke alabilseymişsiniz ama diğer yetkili serbislere de bir sorun soruşturun ocak ayında 38 den aşşağıya bu aracı vermicekler ne yazık ki.

35 e şu an ki satılan astra h 3 cdti+kp için bence birşey değil keşke alabilseymişsiniz ama diğer yetkili serbislere de bir sorun soruşturun ocak ayında 38 den aşşağıya bu aracı vermicekler ne yazık ki.

aldım ben arabayı :) sadece manuel olmadı easytronıc oldu.tesekkurler

Geri