aracın aralık ayına yetişemeyecegı soylendı :(((

aralık ayında gelecegı soylenen aracların yetısemeyebılcegı soylendı. ılk defa sıfır arac almaya bu kadar heveslenmıstım. kaporamı ıade edebıleceklerını bıldırdıler.ocakta arac gelınce de zamlanır dıyorlar. cook canım sıkıldı cok.kredı cekmıstım sırf bu ıs ıcın. ocakta acaba ne kadar zamlanır arac.ben 35000 e anlasmıstım 1.3 classıc HB ıcın

hazır kredinizi çekmişsiniz gidin temiz bir ikinci el alın
3-5binde bu fiyata alacağınız ne güzel araçlar var. böylece sıfır araç almanın ani değer kaybını yaşamazsınz. hem kredi faizi hem araç değer kaybı şeklinde zararınız büyümez

o kadar parayı H kasaya bağlamak pek de mantıklı gelmiyor bana, illa astra olacaksa 37lere J kasa veriliyor, 1.4 benzinli ama olsun 1 liraya da tüpleyin az yakıt masrafım olsun derseniz,
H da hem kasa eski hem 1.3 cdti motor eski...

otomobil dünyasından uzak olup J kasanın çıkacağını bilmeyen bi çok insan vardı eminim ve onlar geçtiğimiz aylarda daha J çıkmadan aldılar arabaları şimdi sahibindende falan avuç avuç 2010 astra diye satılıyor, hatta bazıları var şuan satılan sıfır fiyatından fazla fiyat yazmışlar çünkü aldıkları fiyat çok daha fazlasıydı... "3 bin km bindim 2 lira ucuza vereyim aldığımdan" gibi düşünüyor çünkü halen...

ayrıca sıfır araba almak anında 2-3 lirayı bigün içinde çöpe atmak gibi bişey,
e bide H kasa son demlerini oynuyor, 1 seneye kadar fiyatları dibe vurma ihtimali var.
hepten zarar ziyan yani. yazık para kolay kazanılmıyor. tabi bu herkes için geçerli değildir ama en azında ben böyle düşünüyorum...
Bunu bizde düşündük. hatta servis garantili lpg taktırırız falan diyoduk. 1.6 115 hp astra için. sonra servis kesinlikle yeni motorlara lpg takılmadığını söyledi. opel kesinlikle yasaklamış. servis garantiside vermiyolar. motorlar uygun değilmiş.
Hatta 124 hp cruse için çok heveslenmiştik. ama bu lpg olayı böyle olunca heves kursağımıza kaçtı.

Astra H Ler tutulmadı Astranın Her kasası Tutuldu F G H ve Jde tutuluyor . Ha astra G mi daha cok yoksa astra h mı dersenız bencede astra G

GOLF 4 > ASTRA G

ASTRA H > GOLF 5

G ile opel vw karşısında tutunamadı H ile önüne geçti . Ben bunu gözlemledim.

astra g bırakın tutulmayı efsane kasa oldu.

sıfır araçlarda bile boyalı araç kakalıyolar ben o kadar para elinizdeyken ikinci el alın demem kötü bir sürpriz yaşatma ihtimali var...bence hiç caymayın sabredin sebaat edin sıfır arabaya binin.

GOLF 4 > ASTRA G

ASTRA H > GOLF 5

G ile opel vw karşısında tutunamadı H ile önüne geçti . Ben bunu gözlemledim.

Ben Bir Fark Goremedım Konfor olarak Golf4 astra g den golf5 astra h den ustun yol tutus performans olarak Astra G golf4den ustun astra h golf5den ustundu ancak golf5 e tsı motor konunca tam tersı oldu

astra g bırakın tutulmayı efsane kasa oldu.

sıfır araçlarda bile boyalı araç kakalıyolar ben o kadar para elinizdeyken ikinci el alın demem kötü bir sürpriz yaşatma ihtimali var...bence hiç caymayın sabredin sebaat edin sıfır arabaya binin.

arkadaslarım herbırınızın degerlı goruslerı ıcın tesekkur edıyorum.ben konuyu acarken bu arabayı almalımıyım dıye sormamıstım zaten.her arabayı begenen ve begenmeyen ayrıca o paraya degdıren yada degmez dıyenınız mutlaka olacaktır.ben bu kasayı konsolu harıc astra g den de astra j den de daha fazla sevıyorum.eskı aracım da astra H ıdı ve benım ıcın mukemmeldı.bazen hayat felsefenız maddıyatın onune gecer.ıkıncı el pekala alabılrım bu paraya.ancak canım sıfır almak ıstedı ve astra H dakarar kıldım. bunu yaparsam mutlu olacagım kı bu benım ıcın gıdecek paradan daha onemlı.bugun ızmırden astra H 1.3 easytronık ıcın anlastım.konuyu kapatabılır admın.tesekkur ederım

ben 2009 yılında aldım aracımı yorumu sen yap bu soruyu soran kardes..bu fıyata bu konfora bu kalıteye bu ekonomıye bu guzellıge bu donanıma bu saglamlıga bukadar cok satılan bir araba yok. yarı ev parası veripte(50 lira)17 jantı ve xenonu bıle olmayan golfmu,dışı tikky ici bos leonmu?teneke megane,308,c4 mu? yoksa az paraya full donanımlı kalıtenın adı OPEL ASTRA mı?2senedır bınıyorum asık oldum araca bence deger;)

Son düzenleme:
ben 2009 yılında aldım aracımı yorumu sen yap bu soruyu soran kardes..bu fıyata bu konfora bu kalıteye bu ekonomıye bu guzellıge bu donanıma bu saglamlıga bukadar cok satılan bir araba yok. yarı ev parası veripte(50 lira)17 jantı ve xenonu bıle olmayan golfmu,dışı tikky ici bos leonmu?teneke megane,308,c4 mu? yoksa az paraya full donanımlı kalıtenın adı OPEL ASTRA mı?2senedır bınıyorum asık oldum araca bence deger;)

benım aracla ılgılı en ufak kuskum yok zaten :) bu fıyata daha ıyı sıfır arac alabılecek olan varsa gıder alır zaten.ha bu paraya ıkıncı el alırım dıyen varsa o da gıder alır.herkesın dogrusu bu notada farklı olur.ben bu arabaya 2003 ten berı asıgım.unıversıte yıllarımın askı.acaba ılerde bende buna bınermıyım dedıgım arac :)

bence iyi seçim birde konfor paketli ise 35 bedava valla.alma diyen arkadaşlar bir anlam veremiyorum herkes son yılların hastalığı olan tüketim çılgınlığı psikolojisinden çok etkilenmiş yeni olsunda ne olursa olsun.bence h kasa çok başarılı.konfor paketli dizel astra 35 tl satılıyor ki üzerinde cosmo donanımında olan özellikler varki daha iki sene önce bu özellikteki sıfır araca 45-47 tl ödüyorduk.

Geri