Aracına bor power uygulayanlar

thekinger1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sevgili dostlar bu borpower denen yağa katılan katkı maddesini aracında tecrübe edenler varsa paylaşabilirlermi acaba?çeşitli yorumlar var ancak en iyi sonucu kullanan bilir elbette.astra F araclarımıza uygulamayı düşünüyoruz biri benzinli diğeri lpg li ve ikiside yüzbini devirdi.Hangi markasını tavsiye edersiniz.bu nano teknoloji anlatılanları yapıyosa sekman atılmasına bile gerek kalmadığı yazıyor.Bir abimin aracı yağ eksiltiyo yada yakıyo bu sorunu çözebilirmiyiz?

benim edindiğim bilgi: tüm bunlar sahtekarlıktan ibaret. sanayide, özel ve yetkili servislerde araştırma yaptım. bir kişi bile olumlu konuşmadı. faydasını görene rastlamadım. ben 2004 yılında honda ma o zaman piyasaya çıkan power up mıydı neydi ondan koydum. zerre kadar faydasını görmedim. tabi bu benim edindiğim izlenim. bütün yalan söyleyenler yada konuyu bilmeyenler bana rastladıysa bilemem. artı kendimde edindiğim deneyimi yazdım.

teşekkür ederim paylaşımın için ancak 2004 den bugüne bu konuda çok yol katedilci bence bu nano teknoloji farklı bişey.eğer yeni çıkan bu olayı deneyenler varsa faydasını gören onları paylaşmak lazım belki seninde işine yarar.mutlaka deneyenler vardır.

arkadaşlar ben geçenlerde yağ filtre falan derken niyetimde vardı zaten kattım araca araç 127 bin Km lerde falan uzun yolda 140-160 kmh hızlarda kullanımda 170 küsür lira yakıyordu son ölçümde 140 küsüre düştü ve hissttiğim kadarıyla motorda rahatlama ve devirlerde hisedilir düzelme var benim yollar uzun olduğu içöin amorti ettim sayılır. tavsiye ederim. hem bu katkı yağ katkısı olarak geçmiyor zaten küçücük bir araştırma yapan arkadaşlar bilir... 40bin km ye kadar etkisi var diyor ama dahada gider, yağ ömründende tasarruftasınız sonuçta sürtünen metal aksamlar üzerinde koruyucu film özelliği var ben memnunum ilk kattığım 50-100 km de kazıklanmış hissine kapılsamda yağlamanın devamı ile kendini gösterdi...gerisi size kalmış

bende baya bi araştırdım.sen kaç km dir kullanıyosun?şöyle bişey söyleniyo 60 bin km kadar götürüyo ve yağın ömrünü 2 katına çıkarıyo yazıyo,aynı zamanda yağ hep ince kalıp kalınlaşmadığından yağ yakma yada yağ eksiltme sorunları yaşanıyo denmiş.sende böyle bi sorun oluştumu?

bu konuyla ilgili forumda okdr çok başlık açıldı ki, keşke ARAMA butonunu kullanıp oralardaki yazıları okusaydınız...

aradım buldum hepsini okudum.ancak testler sonuçlar hep yarım kalmış afaki konuşmalar var.bu konuyu netleştirmek hepimizin menfaatine bence.net olarak uzun süre kullananlar samimi olarak gerçekleri yazsın ltf.

bu konuyla ilgili forumda okdr çok başlık açıldı ki, keşke ARAMA butonunu kullanıp oralardaki yazıları okusaydınız...

konunun farklı yönlerden ele alınması şartıyla yeni bir başlık fena da olmamış bence çünkü söylenecek yeni şeyler olabilir. ayrıca diğer başlıklar gerçekten çorbaya dönmüş :)

ben bu yeni teknolojiye inanıyorum kesin alıcam denicem. benim sorum da bu yönde izmir'de "motorsilk" veya "bor power" nereden alabilirim??

konunun farklı yönlerden ele alınması şartıyla yeni bir başlık fena da olmamış bence çünkü söylenecek yeni şeyler olabilir. ayrıca diğer başlıklar gerçekten çorbaya dönmüş :)

ben bu yeni teknolojiye inanıyorum kesin alıcam denicem. benim sorum da bu yönde izmir'de "motorsilk" veya "bor power" nereden alabilirim??

kardeş sanırım öncelikle motorsilk mi yoksa borpower mı seçeneğini tartışmalıyız bilenler bunu netleştirsin.sonrada faydalarını sıralasın.bazı yerlerde dediğin gibi iş çorbaya dönmüş.kimisi zararlı kimisi yararlı demiş.sadece motorsilkin iyi olduğunu idda edenler var.umarım doğru tespitler paylaşılırda bizlerede kullanmak nasip olur.

ben bor power kattım yağ yakma yada eksilme gibi bir problem olmad,ı tahmini 500 km dir kullanıyorum...(ölçümü 350 km lerde yaptım)

Geri