Aracına bor power uygulayanlar

yakıtta sanırım çok aman aman bi düşüş olmadı ama sessizlik oldu ve performans arttı.

bu bor olayını bende çok duydum ve meak ediyorum.fakat sanırım konu hakkında çok fazla bilgili arkadaş yok gibi.ben nette bor power ın kendi sitesinden yazılanlara bakarak süper bişey diye düşünüyorum.ama teoride iyi olan pratikte başarısız olabilir.kullananların yorumunu bekleyecez mecbur.3-5 bin km test etmek için fena bi mesafe değil aslında.

bor koymadan önce aynı şartlarda sürüş yaptığında kaç km yapıyodunkiPzaten bu motorlarla sabit hızla 700 km yapabilirsin rahatca.önceki halini daha iyi biliyosundur sen.ama gayet güzel yakma değerleri bence borlada olsa borsuzda olsa:Dbaşka ne faydalarını gördün???
650 km dn fazla yapmadı şimdiye kadar.çekiş bayağı fark etti arabanın nasıl hızlandığı bile fark etmiyorsun bile,koy bak bor yağını memnun kalacaksın

arkadaşlar bu bor torna tezgahlarında kolay çalışabilmek için kullanılıyor orda bile çok rahat yararı anlaşılabilir delme işlemi yaparken tartartar bağıran matkap ucuna sulandırılmış boryağını ekliyorsunuz bi anda ne ses kalıyor nede ısınıyor bor u bizde koyduk daha en fazla 1000km olmuştur ama motor sesi ciddi anlamda azaldı. ;)

ben koydğum andan itibaren bas bas bağırıdm iyi bir şey diye ama sanırım sakalımız yok.. :) neyse herkesin keyfi bilir:)

Ben ecotech in sesine bayılıyorum özellikle devirlendikce:) ancak ilk yağ değişiminde bu bor power yada motosilki koyduracaz artık.pek bişey söylenmesede söylenenler hep olumlu gibi.

bu mevzuu kısır kaldı yaw kullanan yokmu fazla.sakat bi iş olmasın bu bor???

ben ilk ama ilk fırsatta alıp kullanacam. ürünü almaya ikna olmamdaki ana sebep ise şu arkadaşlar: "yeni rektefiye olmuş araçlarda 8000 km.den önce kullanmayınız" yazıyor internet tanıtımında. faso fiso bir ürün olsa herkes kullansın derlerdi ama yeni rektefiye olmuş araçlarda aşınmanın bu kadar azaltılması olumlu bir şey olmaz malum motorun alışmasını beklemek lazım bu yüzden sanırım kullanmayınız demişler.

motorsilk veya bor power çok farkmaz alcam ama izmir'de bulamıyorum bi türlü :mad:

izmir'de nerde satılıyor bilen varsa söylesin lütfen..

ben ilk ama ilk fırsatta alıp kullanacam. ürünü almaya ikna olmamdaki ana sebep ise şu arkadaşlar: "yeni rektefiye olmuş araçlarda 8000 km.den önce kullanmayınız" yazıyor internet tanıtımında. faso fiso bir ürün olsa herkes kullansın derlerdi ama yeni rektefiye olmuş araçlarda aşınmanın bu kadar azaltılması olumlu bir şey olmaz malum motorun alışmasını beklemek lazım bu yüzden sanırım kullanmayınız demişler.

motorsilk veya bor power çok farkmaz alcam ama izmir'de bulamıyorum bi türlü :mad:

izmir'de nerde satılıyor bilen varsa söylesin lütfen..
yağ toptancılarına bak en uygun fiyat onlarda varmış.

Geri