Aracına bor power uygulayanlar

ben koydum performans ve yakıt süper kullanalı 3000 km oldu...

bende koydum daha yeni tatilden geldim depoyu fulledim 765 km yol yaptım sabit hız klima açık olarak sizce nasıl ???

ben bor power kattım yağ yakma yada eksilme gibi bir problem olmad,ı tahmini 500 km dir kullanıyorum...(ölçümü 350 km lerde yaptım)

500 km bazı sonuçları almak adına pek sağlıklı değil enazından bir yağ değişimi süresi kadar gitmeli kanaatindeyim yağı yakıp yakmadığını anlamak için.birazda katkıyı kullanmadan öncekş ve sonraki halinden bahsedermisin.

bende koydum daha yeni tatilden geldim depoyu fulledim 765 km yol yaptım sabit hız klima açık olarak sizce nasıl ???

bor koymadan önce aynı şartlarda sürüş yaptığında kaç km yapıyodunkiPzaten bu motorlarla sabit hızla 700 km yapabilirsin rahatca.önceki halini daha iyi biliyosundur sen.ama gayet güzel yakma değerleri bence borlada olsa borsuzda olsa:Dbaşka ne faydalarını gördün???

bugün motorsilk aldım bor powerda düşündüm ama 40000km cazip gelmedi bakalım deneyip görücez

en çok sen kullanmışsın nasıl uyguladığını kaça aldığını ve öncesi ile sonrasından bahsedermisin???

ben serviste koydumuştum 45 ytl.. Boru koymadan önce 1. viteste bilirsiniz opel hantaldır sanki klima çalışıyormuş gibiydi şuanda ise yaklaşık 2500 devirden 5000 lere 1. viteste arabanın nasıl çıktığını anlamıyorsun bile anlık bir şey oldu resmen... yakıt olarakta şöyle söyleyim benm aracım tüplü tatilde 2600 km yol yaptım ve ortalama 140 krş yaktı( isterseniz nereden kaç liralık yakıt aldğımı o yakıtla kaç km gittiğimi dahi yazarım çünkü hepsini not ettim bu ölçümü yapmak için) bu veriye sürekli açık olan klimada dahil...

Gökhan yağı nekadar km de değiştirmeni söylediler?ve hangi yağdan koydular aracına?markasını ve incelik derecesini yazarmısın?birde mesela borpower 400 ml diyelim yağı 3,6 lt mi koydular?

bugün motorsilk aldım bor powerda düşündüm ama 40000km cazip gelmedi bakalım deneyip görücez

arasında ne fark kardeş bide izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim.

Gökhan yağı nekadar km de değiştirmeni söylediler?ve hangi yağdan koydular aracına?markasını ve incelik derecesini yazarmısın?birde mesela borpower 400 ml diyelim yağı 3,6 lt mi koydular?

şimdi şöyle anlatayım ben aracı 30 bin bakımına soktum sonra bir süre sonra serviste bu ürünü gördüm ve o esnada km 38 bin olmuştu bor un konulması için yağın yeni olması gerektiğini söyledir ve bende tamam değiştirin dedim ve sadece gm in yağını koyduklarını biliyorum inceliğini filan bilmiyorum sanrım normal yağı bir farklılık yok yani

Geri