Aracına bor power uygulayanlar

Araçlarda en iyi sonuç için; hem yağa, hem akaryakıta uygulanır.

BOR-POWER VAR BU İYİDİR ZATEN ÖYLE FAZLACA Bİ MARKADA YOK BİLDİĞİM. FİYATA YORUM YAPAMAYACAGIM.
Akaryakıta konduğunu sizden duyuyorum.yanılıp yanlş bilgi veriyor olmayasınız?bildiklerinizi gözden geçiriniz.yanlış yönlendirme olmasın.

bende motor silk koydum

arkadaşımızın bahsettiği gibi performasında gerçekten ciddi bir artış oldu cok devirli kullanmam ama araba sanki gaz istiyor sürekli yaptıralı 2-3 ay oldu motorumda calısan ses de düzeldi tık tık tık diye ciddi bir vurma var artık onu cok kısa süreli yapıyor ilk çalıştırmada...onun haricinde ben memnun kaldım!!!ama yaktıgı benzinde ciddi bir azalma görmedim

arkadaşlar ben geçenlerde yağ filtre falan derken niyetimde vardı zaten kattım araca araç 127 bin Km lerde falan uzun yolda 140-160 kmh hızlarda kullanımda 170 küsür lira yakıyordu son ölçümde 140 küsüre düştü ve hissttiğim kadarıyla motorda rahatlama ve devirlerde hisedilir düzelme var benim yollar uzun olduğu içöin amorti ettim sayılır. tavsiye ederim. hem bu katkı yağ katkısı olarak geçmiyor zaten küçücük bir araştırma yapan arkadaşlar bilir... 40bin km ye kadar etkisi var diyor ama dahada gider, yağ ömründende tasarruftasınız sonuçta sürtünen metal aksamlar üzerinde koruyucu film özelliği var ben memnunum ilk kattığım 50-100 km de kazıklanmış hissine kapılsamda yağlamanın devamı ile kendini gösterdi...gerisi size kalmış

Geri