Aracına bor power uygulayanlar

bu konuyu tekrar hortlaatayım dedim sonuç yazmak isteyen arkadaşlar fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.

bende koydurdum 1000 km önce.çok hissedilir bir tarafını göremedim şimdilik.hissiettirmeden bişeler yapar umarım 55 ytl verdim.

arkadaşlar ben bu nanotech bor power ı kullandım kullandığım araçlar e30 325 im vardı yağ değişimi ile beraber ilave ettim ilk başta inanmadığım şeyi kullandım gine salaklık yaptım dedim yani paramı boşa verdim diye düşündüm belli bir km sonrası kendini gerçekten hissettirmeye başladı çekişte ve yakıtta bariz bir değişiklik olmadı oda zannedersem aracın 190 bg olması bu farkı bana hissettirmedi ama azda olsa egsozdan duman veriyordu bunu kesti ve motor daha sessiz çalışmaya başladı 2. si babamın arabasına kullandık babam bariz farkların olduğunu söylüyor çekiş ve ilk çalışması ve gürültüde azalma diger bir aracım olan vectra 97 cd de kullandım ama fazla tecrübe edemedim mottoru çok sağlıklıydı zaten yol bilgisayarında rolantide çalışırken anlık tüketimin katkıyı uyguladıktan sonra düşmesiydi dikkatimi çeken. şimdi yeni bir sfi gt aldım tekrar kesinlikle uygulamayı düşünüyorum bence faydası edindiğim tecrübe sonucu tavsiye ederim. yalnız ilk başta dediğim gibi etkisini hemen göstermiyor en az 500 km istiyor ve yukardaki denemelerim kesinlikle psikolajik değişimler değil araclarımı çok iyi tanır ve takip ederim.

Motor Silk Bor On CLS Bond Otomatik Vites Şnazıman Katkısı,
Motor Silk Bor On CLS Bond Motoryağı katkısı;
110.000 km'de Astra-F kasa aracımda kullanmıştım, ilk farkettiğim benzinli olan fakat artık kendini dizel zannederek gürültülü çalışan aracın sesinin kesilmesiydi, daha sonra çekiş kendini toparlamıştı, yakıtta da bir miktar kendini toparlama olmuştu. Öğrendiğim kadarıyla hala etkisi devam ediyormuş. Şu an 150.000 km'yi geçmiş olması gerekir.

NNT Bor Power Nano Teknolojik S-Gold 250;
Dizel Corsa'ma 11.000 km'de koymuştum, ilk fark ettiğim arabam artık dizel değildi motor sesi kesildi, şu anda da bu etki devam ediyor.

Sonuç; Yeni arabalarda çok fazla bir beklentiye girmeyin, özellikle de yakıt konusunda. Yaşı artmış arabalarda ise daha etkili sonuçlar alınıyor.

arkadaşlar benim 2006 1.6 astra h aracım var benzinli ben bu bor denen şeyden koydurmak istiyorumda ne kafar fiyatları ve nereden temin edebilirim

servislerden temin edebilirsin. ancak bu uygulama ile aracın yağınında değişmesi gerek. direk olarak eski yağa eklersen fazlaca sonuc alamazsın

Araçlarda en iyi sonuç için; hem yağa, hem akaryakıta uygulanır.

BOR-POWER VAR BU İYİDİR ZATEN ÖYLE FAZLACA Bİ MARKADA YOK BİLDİĞİM. FİYATA YORUM YAPAMAYACAGIM.

Sanayide yağ satan ve değiştiren yerlerdede var Berk,bende koydurdum sesinde biraz azalma oldu ve yakıt ortalaması 5.4 ten 5.3 e indi şimdilik...

Geri