Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabam X16 1,6 motor, lovato sıralı sistem takılı, şehir için 60 liraya dolan gaz ile 390-400 km (kış şartları). bir miktarı da benzin tabi. şehirdışı deneme fırsatı bulamadım henüz:) sırf denemek için biyerlere gitmek istiyorum haftasonu da ona da zaman yok :)
o zaman senin araba benzinde 0.25 krş falan yakyıo.Benim astra benzinde seninkinden yaklaşık 0.10 krş fazla yakıyor.Bu kadar fark olurmu ya.

benım yenı aldıgım vectra spor kullanımda acayip yakıyo ama efendı efendı kullanırsam cok normal bence.araba hakkını verıyo.oda yeter.vectradakı konfor yeter...

Alakası varmı bilmiyorum ama benim Astra 95 oktan benzin koyduğumda daha az yakıyo gibi geldi bana..İki defa 97 oktan benzin doldurdum denemek için her defasında da kilometreyi sıfırladım nasıl bitti anlayamadım bile...97 oktan daha az yakması gerekir diye düşünüyorum ama anlayamadım...İstersen sende 95 oktanlık benzinle bi dene....

arkadaşlar bende corsa 1.3 var 200 yakıyor niye bukadr çok veya bu normalmi

opel vectra 2.0 yakıt durumu

:help: opel vectra 2.0 motorlarda şehir içi ve şehir dışı yakıt durumu ne oluyor tam bir miktar bilen var mı?

benzinde 3000 ytl ile 10-11 km arası şehir içi.ancak düzgün kullanımla.aracı üzmeden.normal devirli kullanımla 20. gls 1995 model

Geri