Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence çok ya 306 ykr 94 model astra gsi 2.0 lt yaktığı 280 290 ykr bence çok yakıyor aracın. Filtrelerini bi deiştir ;)
Bi bu sfilara hastayım hem çok hırçın olup hemide çok cimri nasıl oluyo bu iş bende anlamış diilim bak sizinki 2.0 litre olmasına rağmen 280 yakıyo benimki ise 240-250 yakıyo :eek: hayret edici bi durum heleki biraz gaza basayım heralde 300 lirayı bulacak:D

benzin sarfiatı bence kullanmayla ilgili arabanız fazla yakıyorsa arabayı servise goturdugunuz de bısey yok dıyecektır (arabanızın bakımlarını servıs suresınde yaptırıyorsanız) yoktur cünkü sorun sizde kendinizi biraz seervise götürün

arabam X16 1,6 motor, lovato sıralı sistem takılı, şehir için 60 liraya dolan gaz ile 390-400 km (kış şartları). bir miktarı da benzin tabi. şehirdışı deneme fırsatı bulamadım henüz:) sırf denemek için biyerlere gitmek istiyorum haftasonu da ona da zaman yok :)

valla benim araçta otomatik şehir içinde 240 245 falan yakıyor sanırım şehir dışında yakış azalıyor ama hız tutkunuysanız benzin ibresinin yavaş yavaş indiğini görebilirsiniz :)

şehir içinde genelde manuel olarak vitesi kullanıyorum ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama yakış iyi gibi

Geri