85 ytl gaz ile şehir içi şehir dışı ortalama kullanımda 450 km yol gidiyor 150 ytl lik benzinle 500 km yol gidiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence acilen bir servise gitmelisin...anormal bir rakam bence..opel vectra cd 2.0 97 model sıralı lpg istanbul trafiği (sakin sakin kullanım)
33 ytl lpg ile 102.9 km (18 lt) bu normalmi arkadaşlar buradaki değerlere bakıyorum yazılanlara göre çok fazla, bu bi ayarsızlık yüzünden olabilirimi..
opel vectra cd 2.0 97 model sıralı lpg istanbul trafiği (sakin sakin kullanım)
33 ytl lpg ile 102.9 km (18 lt) bu normalmi arkadaşlar buradaki değerlere bakıyorum yazılanlara göre çok fazla, bu bi ayarsızlık yüzünden olabilirimi..
opel vectra cd 2.0 97 model sıralı lpg istanbul trafiği (sakin sakin kullanım)
33 ytl lpg ile 102.9 km (18 lt)
İstanbul Avrupada oturuyorum Lpg ayarını güzel ve uygun bi şekilde yapabilecek yerler nereler var
Yalan mı söylüyorum ? Hatta o mesajı yazdığımda 440 km'de idi. 450 yapar diye 450 yazdım ama 460da benzine geçti tamamen bitti gaz.
Şehiriçi dediğim tamamen dur-kalk değil ki. 100yıl - eryaman yapıyorum bir süre 90la gidiyorum.
Şehirlerarası 550 yaparım diye düşünüyorum.
Bu değerler kışın 80 ytl ile 380-400 km gibi idi. ama havalar ısınır ısınmaz yakıtım direkt düştü.