Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rüzgar yönü filan etkiliyordur. veya gidiş geliş yönü farklı ise yokuşlar etkiliyor olabilir mi?

rüzgar yönü filan etkiliyordur. veya gidiş geliş yönü farklı ise yokuşlar etkiliyor olabilir mi?

yok abi aynı düz yol fazla rampa yok bende anlamadım acaba yol uzadıkca dahamı az yakıyo yoksa 77km uzun yola girmiyomu

Bir sorun mu var anlamıyorum bende 2003 1.4 corsa enjoy var. Tamam otomatik vites olduğundan daha çok yakacak kabul ediyorum ama bu kadarı da fazla geliyor bana yani 33-34 kuruşa çıkıyor şehir içi şehirler arası da 26-27 ykr yakıyor. Bana çok geldi minik bir araba için sizce?...

Gerçi perşembe günü itibarıyla ben de lpg tayfasına katılacağım ama sonuçta öyle ya da böyle fazla yakıyor bence...

Bir sorun mu var anlamıyorum bende 2003 1.4 corsa enjoy var. Tamam otomatik vites olduğundan daha çok yakacak kabul ediyorum ama bu kadarı da fazla geliyor bana yani 33-34 kuruşa çıkıyor şehir içi şehirler arası da 26-27 ykr yakıyor. Bana çok geldi minik bir araba için sizce?...

Gerçi perşembe günü itibarıyla ben de lpg tayfasına katılacağım ama sonuçta öyle ya da böyle fazla yakıyor bence...

şehir içi normal yakıyor. şehir dışı ise, basıyosan normal ama 90 ı takip ediyorsan biraz fazla gibi.

yazılarım kayboluyo arkadaşlar neden yaaa

2005 subaru ForesTer 2,0 lt.

ve kısaca çok yakıyor....:mad:

zamlardan yana canımız sıkkın artık dizelde çok yakıyor:D

arkadaşlar gene deneme yaptım sakin kullanımda şehir dışı uzun yolda yani116km de sabit 90 100 le 27 ytl lik benzin harçadım buda km de 233ykr oluyor benzinin lt ri 3 540 ykr olmuş buna göre nasıl değerler acaba
şehir içinde ise yollarımız çok kötü 2 ci fitesten üçe atamıyorsun 40 km şehiriçinde 20 ytl lik benzin aldım buda km de 500ykr oluyor bu değerler sizce nasıl yorum yaparsanız sevinirim araçın tüm bakımları yeni yapıldı acaba çok yakıyorsa nelerine baktırmam gerekir

Toplam yapılan yol 475 KM :mad:
180 km'si şehilerarası ortalama hız 150
295 Km!si şehiriçi (istanbulda ve klima açık)
Alınan gaz : 30 PO + 60 Aygaz.. = 90 YTL :mad:

90 / 475 :0,1895 ykr

90 / 1.86 : 48,38 litre...

48,36 / 475 : 0, 1019 litre * 100 : 10,19 (100 km yaktığı litre) :help:

bu sabah depoyu fulledim 90-120 arası hızla 480 km sonra tekrar fulledim depo 98ytl lik benzin aldı.

Geri