Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şehir içi 8.5 lt/100 km, şehir dışı ortalama 6 lt/100 km yakıt tüketimim var.Yaklaşık 2 ay kadar önce carbon temizliği yaptırdım ondan sonra yakıt tüketimindede düşme oldu.

Eveeet tatilden döndüm. Dedim ki artık uzun yola çıkacam yeni arabayla bakalım uzun yol tüketimimiz ne kadarmış diye. Tabi gittiğimiz yer karadeniz olunca işler değişti. Ankara - Samsun yolu 440 km yol yaptık, ortalama 5.3 lt/100 km :D ( ki bu dizel bir de ). Samsun - Sinop ortalama 4.9 lt/100 km. Sinop Kastamonu 5.6 lt/100 km, ve Kastamonu - Ankara 4.5 lt/100 km.

Yolları siz düşünün, habire çalışma habire taş toprak yollarda yeni arabayla tıngır tıngır gitmek ( ki erfelen şelalelerine giden yol 7 kmsi taş toprak içim acıdı) .

Ankara şehiriçi ortalamam 5 litre. Gerisini siz düşünün :D ( ha ankara - istanbul otoban olsa 3.8 ortalama yaparım o ayrı ;) )

vectra c 1.6 2004 istanbul şehir içi 10.2lt/100km
ha bugün ekoyak taktım bakalım ne olucak

Hiç bitmeyen ölümsüz geyik ''Abi kaç yakıyo''

:):):)

net olarak şehirlerarası ekonomik kullanımda 9.89 LT / 100 km LPG yaktım. GSİ da normal mi?

net olarak şehirlerarası ekonomik kullanımda 9.89 LT / 100 km LPG yaktım. GSİ da normal mi?

aracınızın fabrika verilerini bilmiyorum ama bana fazla gibi geldi , belki klimanız acıksa ve yol fazla rampa ise yine de olabilir.....7-7,5 lt de seyretmesi lazım gibi....

arkadaşlar bu gün ekoyaktan sonra nanocharger taktık bakalım ne olucak şuan 9,3lt/100km şehir içi. vectra c 1.6

haftasonu edirneye gittim giderken 140 da sabitledim 5.3 yaktı,dönerken 120de sabitledim 4,9 yaktı

valla kafayı iyice bozdum borpower ve kutu içi filitre de yapayım. zaten başka yapacak bir şey kalmadı.

Geri