Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şehir içinde 5.1 , şehir dışı 4.3 lt yakıyor 100 km de

Yahu arkadaşlar benim aracım Astra G 1,6 16 V 2001 model benzinli. Şehir içi 0,30 kuruşun altına hiç düşmedi. Şehirler arasıda 0,18-0,22 arası. Ya bende bi şey var herhalde. Aracımda kesinlikle çok bakımlı bi araç. Bu neden olabilir bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

acaba 1.4 corsa benzinli zuzun yolda ne yakıyor

şehir içi 100 km 5.2 ltre uzun yolda 100 km de 2.4 ltre (1997 opel vectra 2.0 cd )

Bende de Combo 1.3 CDTI var ama yaklaşık ortalama şehir içi dışı karışık 6.5 lt yakıyor. Bir yanlışın olmasın dostum aracın kaç model bakımlarını yaptırdın mı? Benimkisi daha 12.950km de 15.000 bakımına girmedim henüz. Aldığımda ilk zamanlar çok yakabileceğini ama daha sonra normale döneceğini söylediler. Tabi bunu fark etmek pek mümkün olmadı çünkü her geçen gün benzine mazota zam geliyor. Neyse sorun senden de kaynaklanıyor olabilir gaz pedalına fazla basma 2500-3000 devir arası kullan bak nasıl fark edecek.

bendede 2002 1.7 combo var ama hiç bi özelliğini bilmiyorum ne kadar yakıyo hiç bi bilgim yok bilen arkadaşlar özelliğini ve kullanım şeklini yazarsa sevinirim..

10 litre

volkaninan kardeşim. bende de senin aracım 2000 modeli var. yakıt aynı senin gibi. benim araçta bakımlı ama sanırım benzin fiyatları ile alakalı artık:)

en son 165 kuruş yaktı. 103 tl ye 620 km. yaklaşık 500 km sinde klima açık şehir içi şehir dışı ortalaması.

Geri