Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Flea nın aracı 2.0

Benim 1.6

Yakıt tüketimim nasıl sence ?

Bendeki 2001 CDX 2.0 - Ne Kadar Yaktığının Hesabını Bilmiyorum Ama 62 Liraya Full Dldurdum (LPG) 276 KM Kadar Gitti.

Astra H Sedan 1.3 CDTI 90 HP 6 ileri

Ankara şehir içi 25 Kuruş yaktı son depomda,

%60 normal kullanım % 40 agresif kullanım

Vay arkadaş ya şu verilen değerleri bir türlü göremedim gitti. Arkadaş 0.35 den aşağı hiç düşmüyor şehir içi... diyeceğim ki bu arada az yakmazsa beni yaktı kesin :D

1.2corsa daha 180 kmde araç çeyrek depo benzin ile 150 km yaptı sizce iyi bir sonuçmu

150 KM gittikten sonra al demek istemiştim.

1.2corsa daha 180 kmde araç çeyrek depo benzin ile 150 km yaptı sizce iyi bir sonuçmu
Şehir içinde normal bende çeyrek depo ile tam 170-180 km arasında yol yapıyorum devirli kullanıp kullanmama göre değişiyor...
ilk zamanlar öyle3000 km den sonra yakıt oturuyor Mart ayında aldığım araç şuan 9800 km de... çok memnunum ben tüketimden litre hesabında 6,2 - 6,5 civarı oluyor ş.içinde

Depoyu fulle bakalım ne kadar alacak ;)

Valla bi süredir yakıtım berbattı 30 lt lpg ile 100 km yol gittim depo boşaldı.bu akşam arkadaşın aklına geldi.Kanka hiç oksijen sensörüne baktın mı dedi.Yooo arıza falan vermiyor dedim.Olsun sen yine bir bak dedi.Bende baktım ve şok oldum.hiç sabit durmuyor.Fırıl fırıl dönüyor.Sensör mefta olmuş.Farketmesem ocağıma incir ağacı dikecek.Verileride görünce hak verirsiniz.İşte buyrun:

http://s1080.photobucket.com/user/krmkndmr/media/28092013006_zps8478398f.mp4.html

Geri