Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kerem benim aracın da sensör olduğu yerde kır kır kıvranıyor yaw. Benim aracım çok yakması ondan olmasın sakın?

abi sensörün değeri sabit olmalıymış.2. Sırada hep closed yazmalıymiş.ben gaz verdikçe open yazıyor.oda sensörle iletişim kopuk demekmiş.yakıtda görüyorsun hep rich e dönüyor buda zengin karışım demekmiş.müsait zamanda değiştireceğim.ne lpg ayar tutuyor ne benzin dayanıyor.kaç kez lpg ayarı yaptım hatırlamıyorum.lpgnin ışıkları bile sapıtti

Son ölçümlerimde 70 liralık gaz ile (27 litre gaz ile yani) 240-250 KM arası yol yapıyorum tabiki şehir içinde , aracı zaten şehir dışında kullandığım yok hep şehir içi git gel yapıyorum

Sabit 100 km/h hız, 140 TL mazot ile 730 km komple uzun yol yaptım. Ortalama 4.4 lt/100 km (1.3 cdti 96000 km 2006 Corsa)

buraya yazayım dedim 2. deneme ve bp nin mazotunda menzil 100 km azaldı...opet in mazot u şu an favorim

Aslında dizel araçlar çok düşük yakıt değerlerine sahip. Örnek bu pejo 5008 dizeller adamlar çok şahane araç yapmış resmen kokluyor birde aracın kasasının suv olması asfalt üzerinde kullanılması durumun da yıllarca ön takım yürür aksam bozmayacağının işareti. Düşünmüyorum desem yalan olur geçenlerde clio fiyat aldım 47.900TL olan fiyat bana 33000TL kadar düşüyor.

Aslında dizel araçlar çok düşük yakıt değerlerine sahip. Örnek bu pejo 5008 dizeller adamlar çok şahane araç yapmış resmen kokluyor birde aracın kasasının suv olması asfalt üzerinde kullanılması durumun da yıllarca ön takım yürür aksam bozmayacağının işareti. Düşünmüyorum desem yalan olur geçenlerde clio fiyat aldım 47.900TL olan fiyat bana 33000TL kadar düşüyor.

Nadir abi hayatta bu 3 şeyden uzak dur derim eski bir pejo kullanıcısı olarak :)

fransız , italyan , kore :D

bkz : uçan teneke

Misler gibi opel , vw , audi , bmw , seat , skoda kaldı abi :D daha ne kalsın

Bu işin piri almanlar :D adamlar araba az yaksın diye uğraşmıyorlar ki sağlam olsun içindekiler burnu kanamadan kurtulsun diye uğraşıyorlar :D

Araçların sağlam kalmasına kalıp adamları öldürmedikleri kesin ama sorunları ile sahiplerini kanser ettikleri de ortada :D

Geri