Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Depoyu fulledim 220 TL'ye... Şuanda ekranda 751 yazıyor, ışık yanmadı yanmak üzere... Fullediğimde depo nerdeyse bitmişti, bi 80 daha gider diyorum...

220 / 830 = 0,26 kuruş... HEMDE FULL ŞEHİRİÇİ TRAFİKTE... Benim araç kokluyor beyler :D

Merhaba arkadaşlar bugün 1.6 opel astra Essentia aldim ama tam olarak ne kadar yaktığıni bilmiyorum yardimci ola bilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bugün 1.6 opel astra Essentia aldim ama tam olarak ne kadar yaktığıni bilmiyorum yardimci ola bilirmisiniz

lpg yok sanırım aracta, birde motor kodunuzu verirseniz fabrika değerlerinizi bulabiliriz gerisi sizin kullanımınıza bağlı biraz

lpg yok sanırım aracta, birde motor kodunuzu verirseniz fabrika değerlerinizi bulabiliriz gerisi sizin kullanımınıza bağlı biraz

Araciniz kac model ona gore motor kodunu soyleyelim...

Opel Astra Classic III...

2001 astra elegance tüpte ve benzinde ne yakması lazım sizce arkadaşlar ? Z16xe

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
2001 astra elegance tüpte ve lpgde ne yakması lazım sizce arkadaşlar ? Z16xe

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

tüpte ve lpg de mi :)
benimki cd 16xel sehir için 27-30 krş aralığında dolaşıyor. normal kullanımda. araç otomatik.

tüpte ve lpg de mi :)
benimki cd 16xel sehir için 27-30 krş aralığında dolaşıyor. normal kullanımda. araç otomatik.

yazım hatası hocam kusura bakmayın :D düzelttim. benzin ve lpg olacak. benim aracım manuel lpg ile 26 kuruş yakıyor. oksijen sensörü arızalı görünüyor. arıza lambası yanıyor

yazım hatası hocam kusura bakmayın :D düzelttim. benzin ve lpg olacak. benim aracım manuel lpg ile 26 kuruş yakıyor. oksijen sensörü arızalı görünüyor. arıza lambası yanıyor
bende lamba felan yanmıyor ama arabada 2 kişi sürekli araba sürmeyi ogreniyor :)

Geri