bende lamba felan yanmıyor ama arabada 2 kişi sürekli araba sürmeyi ogreniyor
bakalım bilen dostlar çıkar umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende lamba felan yanmıyor ama arabada 2 kişi sürekli araba sürmeyi ogreniyor
2001 astra elegance tüpte ve benzinde ne yakması lazım sizce arkadaşlar ? Z16xe
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benim eniştemde vardı bu araçtan, lpg 2.40 lira olduğu zamanlar 25-27 kuruş arası yakıyor diyordu şehiriçi... Şuan Kayseride lpg 2.60 tl... Yine 28-30 arası yakacağı fikrindeyim sakin kullanımda... Uzun yolda 18-20 arası değişir yol durumuna aracın durumuna kullanıma bağlı olarak...
Benzinde ise şehiriçi 9-10 litreden aşağı yakmaz bu da 45-50 kuruşa tekabul eder...
Şuan 25 kuruş yakıyor aracım. Normaldir o zaman
25 yakıyosa öpte başına koy o arabayı.. Benim 1.3 dizel aracım, piyasanın en az yakan arabası güüya 28-29 yakıyor şuan... Ama bende bu aralar biraz agresif kullandım o sebepten olsa gerek... Kalkıştan diğer ışıklara kadar kimseyi yanıma yaklaştırmıyorum
Emin ol sebebi o dur bende performans açık hava filtreside var. Oksijen sensörümde arızalı görünüyor. Bunlara rağmen şehir içi 10 liralık lpg ile 40 km gidiyorum. Tabi arabayı zorlamadan.
Bizim arkadaşta Şahin var, 10 lirayla 25 gitse dua ediyor
valla ben 10 lira ile tam 25 gidebiliyorum 40 kuruş yakıyo havalar biraz daha ısınsın bari, olmazsa yaza yazılım görüküyo
Aracımı satmayı düşünüyordum vazgeçicem sanırım