HYırlı olsun. Güle güle kullanın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende biraz önce yakıt aldım.
Peugeot 307 1,6lt otomatik.
33 litre lpg ile 300 km şehir içi dışı karışık.
Ben çok memnunum. Ancak peugeot'la opel bir birine çok benzeyen araçlar. İkisindede elektronik kendi dönemlerine göre diğer msrkalara göre daha ilerde. Haliyle araç yaşlandıkça sorun çıkma olasılığı artıyor.Bahadır biraz konu dışı olacak ama Peugeot dan memmun musun?
Şehir içi değer için normal. Profilimdeki araçla bende aynı değerlere sahibim. Uzun yolda 4 litre civarı olur kasarsanız 4 ün altını rahat görürsünüz
Demekki ben kuruntu yapıyorum. Üç tane benzinli araçtan sonra ilk defa dizel araca geçince beklentim fazla oldu. Dizel araç bana göre deyilmiş onu anladım. Teşekkürler.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizel araçlar da şunu unutmamak gerek. Soğuk hava kısa mesafe olması durumun da ekonomi sağlamaz ve fabrika verileri üzerin de dahi yakar. Ama uzun yol da her zaman artı demektir. LPG de bile kışın aracın yakıt değerleri anında değişiyor. Çünkü sıvı gaz zaten soğuk bir gaz ve kış aylarında ısınmayan bir araç o zaman da dibine kadar yakıyor.