Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla ben son istanbul trafıgnde buuyk cogulkla sıkısk trafıkte60 milyon 340 km 18bine geliyo astrah 2006 1,6

mtnplus' Alıntı:
10.6 lt şehir içi aşırı yoğun trafikte 1.8 otomatik vectra.

nasıl yaaa bende de 1.8 otomatik var yoğun trafikte 12-13 litreye banamısın demiyo şehir dışı 6.2 falan yakıyo

vectra cd benzinle kullandım geçen hafta bir kaç gün (gazla fark varmı anlamak için ) :) 11 lt şehir içi iftar trafiği dahil :)
sırallı sistem var lpg ile 11.5-12.5 lt performans ve motor yönünden şükür ki hiç bir değişiklik yok

arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama arabamda acayip değişiklikler oldu... opet full force kullandığımdan beri arabam 9,6 lt yakıyo... benim için sevindirici bişey... önceden 12-13 lt yakıyodum...

X18XE' Alıntı:
nasıl yaaa bende de 1.8 otomatik var yoğun trafikte 12-13 litreye banamısın demiyo şehir dışı 6.2 falan yakıyo

depoyu fullemiştim (bp den) , sahilde boğazda turluyorum genelde hafta sonu acayip te sıkışık olur ( + kazı var yolda) sürekli dur kalk nerdeyse bir kaç yer hariç ,evde şişli de oranın trafiği zaten tam işkence 440 km yol yaptım sonra tekrar fulledim 128 ytl , 47 lt benzin koydum bu hesaba göre 10.7 filan yakmış oluyorum.

corsa 1.4 karışık trafikte (şehir içi- dışı) 100 km de 7 litre yakıyor. Ama sakin kullanımda daha az olur sanırım.

yakıt

benim araba 1.2 corsa 270ytl yakıyo dısel in gzünüsevim şirkette 1.3 var 125 ytl yakıyo:rolleyes:

vectra b lpg ile 130 sehirler arası-260 şehir içi ,bi anormallik var gibi benzini denemedim heralde x2 olur

Arkadaslar,
Ben daha ölçmedim ne kadar yaktıgını.İlk mazot aldığımda bakacağım bakalım ne kadar yakacak. 1.7 dti olupta bilen varmı ne kadar yakıyor? en azından karsılastırma olur belki.

sadece yakıt tutarını değilde cinsini ve litresini yazarsak daha iyi olur, Arabam çok yakıyor diyenlere; Geçenlerde bana bir dost tavsiyede bulundu 3000 devri geçmezsen arabanın yakıtı otomatik olarak düşer diye bende denedim herkeste deneyebilir. Denemesi bedava nede olsa

Geri