Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teknolojinin güzelliklerini kullanmak her zman iyidir.niye bir dünya paralar veripte opel alıyoruz da kuş serisi almıyoruz konfor için güzel. klimalı bir arabada klimayı çalıştırmayıpta ekonomi yapmaya çalışnlara bir türlü akıl erdiremiyorum sağlık açısından bile klima daha iyi çünkü filtre edilmiş hava içeri giriyor toz değil :)

uzun yolda camı açtıgınızda dışarıdan gelen ses yorulmanıza yol açacaktır.Aynı zaman da arabanın sürtünmesini artıracagından fazla yakıt tuketimine neden olacaktır.Klimayı açmakla camı açmak arasında yakıt farkı yoktur sanırım.

15 lite oynar herhalde 100km de

kardeş 2004 astra njoy vanalı egsoz ve tampan ızgaraların arkasında açık hava filtresi var ona rağmen km 237 bin lira yakıyo

Cmon Yakıt hiç yakmıo yaa

arkadaşlar aracımı dün fulledim (1.3 CDTi cmon) fakat 140 km gittim genede hç benzin azalmadısizce bu neden olabilir yoksa gerçekten arabanınyakıt tasarrufumu düştü yada gösterge flnı bozuk

aslında 3/4 yaklaşmış olmalıydı herhalde. Göstergede yada şamandırada (yada seviye kontrolünü ne yapıyorsa) sorun olabilir.

Birde tasarruf düşse daha çok harcama yaparsın. :)

arkadaşlar aracımı dün fulledim (1.3 CDTi cmon) fakat 140 km gittim genede hç benzin azalmadısizce bu neden olabilir yoksa gerçekten arabanınyakıt tasarrufumu düştü yada gösterge flnı bozuk
eger yakıt aldıgın yerde pompa tık ettikden sonra doldurmaya devam ettilerse yakıt göstergen bunu göstermedigi için fark edememiş olabilirsin.Ama benzinlige yanaşıp doldurursan aynı şekilde 12 ytl.civarinda yakıt alman gerekir kanaatındeyim...(mazot un lt.fiyatını bilmiyorum ama ortalama 5 lt.civarında alır)

irfan abi doğru söylüyor.ayrıca ilk yarım depo daha fazla yok katedersin genelde...

ilk başlarda ibre hemen oynamıyor ancak daha sonra ibre düşmeye başlıyor

Şehir içi 5.3 civarı yani yaklaşık 0.14 ytl yakıyor.

Geri