Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arabam Corsa 1.7 Dizel Aracımla Bursa -İnegöl arasını cevre yolundan 90km/s'i geçmemek şartı ile tam 140 km (ki bunun tamamına yakını otoban) yolu katettim tekrar Opele aynı pompaya geldim ve fullledim 14.YTL ye doldu..Hesabıma gore km.de 100 lira yakmış değil mi dostlar...
arkadaşlar bende 2004 Meriva var 1.6 16V sıralı sitem taktırdım benzin ile hiç farkı yok mükemmel çekiş gücü...fiyat mı...ooo ben onu aştım şehir içi 150.bin...şehirler arası..(hız limiti olmadan yani 140-150 ile gittim).110 bin...tavsiye ederim gerçekten harika...
yeni hesapladım benim corsa (1,4) 100 km de 15 litre yakıt harcıyor şehir içi klima açık servis hava filtresinin ve bujilerin temiz olduğunu söylüyor neden olabilir
5gÜn Önce 120 Ytl Ye Depoyu Doldurdum 100 Km ŞehİrİÇİ Yol Gİttİm İbre Yarim Depo İle 3 ÇeyreĞİn Tam Ortasinda İbre Mİ İbrelİk Yapiyoo Anlamadim 40 Lt Benzİn AlmiŞim 15 Lİtresİ GİtmİŞ Hesabima GÖre