Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fabrika verilerinin altında bir tüketim sergilemek çok zor değil aslında.Sadece sabır ve dikkat ister. Ben şehirlerarası 5.8lt/100km ile ankaradan antalyaya geldim bir keresinde.Fabrika verisi 6.2 lt...Ama tekrar denemedim.Şimdilerde 6.5 lt yakıyorum şehirlerarası

kardeş kaç km den sonra az yakmaya başladı ya benim araç çok yakıyor 800 km de araç ayrıca klimada soğutmuyor eski aracıma göre :( klima neden az soğutuyor aracım siyah olduğu içinmi

ya benim araçta siyah ama klima soğutuyor. şak diye soğutmuyo doğal olarak. ama normal diğer arabalar gibi soğutuyo. nebirden soğutuyo neden sendeki gibi soğutmamazlık yapmıyo. bu arada fanı 1 de çalıştırmıyosun deme ilk arabaya bindiğinde?

bilmiyorum bu depoyu bitirmem lazım gerçektende çok mu az yakıyo. bakmam lazım ama normalde şehir içi kış ayında 13ykr klima açık sakin sürüşte 14ykr yaktı. şehir dışı klima kapalı 8ykr yaktı

ya benim araçta siyah ama klima soğutuyor. şak diye soğutmuyo doğal olarak. ama normal diğer arabalar gibi soğutuyo. nebirden soğutuyo neden sendeki gibi soğutmamazlık yapmıyo. bu arada fanı 1 de çalıştırmıyosun deme ilk arabaya bindiğinde?

bilmiyorum bu depoyu bitirmem lazım gerçektende çok mu az yakıyo. bakmam lazım ama normalde şehir içi kış ayında 13ykr klima açık sakin sürüşte 14ykr yaktı. şehir dışı klima kapalı 8ykr yaktı

fanı 1 de çalıştırmak ne demek ben 4 de çalıştryrm yine de soğutmuyr antepin 40 derece sıcaklığında yetersiz kalıyor açıkcası

alla alla yaw izmirdede çok sıcaklar oluyo. kaporta 62 dereceye çıktı benim corsada ama öyle yetersizlik olmadı. tamam normalde göre çok daha uzun sürede tam istediğimiz soğukluğa geliyo ama 4 e aldın mı canvar gibi üfürüyo. fakat kafama fanın sesi takıldı. çok ses çıkartıyo corsalarda klima

klimanın daha iyi soğutması için iç sirkülasyola beraber kullanırım her zaman. Aynı havayı tekrar tekrar soğuttuğu için daha etkili oluyor. Eğer iç sirkülasyonu açmazsam soğutmuyor.

e daha ne istiyorsun yakmasın :D hiç gönül isterki depo hep full kalsın ama olmuyor.:D

e daha ne istiyorsun yakmasın :D hiç gönül isterki depo hep full kalsın ama olmuyor.:D

:D öyle canım ben arabamın yakıtı yakmasından aşırı derecede memnunum. beklentimi tamamiyle karşılıyor. daha az yakan araçlarda vardır illaki ama ben bu aracı alırken kmde şu kadar yakarsa benim için çok iyi çok süper olur diyodum. o isteğimi karşılıyor teşekkürler fiat-gm 'e

Yedek depo diye karıştırmaya gerek yok,araba gerçekten kokluyor mazotu.Kahretsin ya,tersim döndü yahu.50 milyon mazotla 430-450km yol yapmak çok kötü bir durum.Çünkü başka bir arabaya 50 milyon benzin aldığımda 180-200 km yol yapabiliyorum.Bu da insanın psikolojisini bozuyor.Bundan dolayı da CDTİ teknolojisini buradan kınıyorum... :) :) :)

arkadaslar dızel yakıtın fıyatı dusmus ondan az yakıyordur:) :)

Geri