Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1,6 ecotecle en son şehirlerarası (az bişi de şehiriçi karışık) ölçtüm 5,7lt/100km yaktı. bana gayet makul geldi
Hava filtresi + bujileri ihmal etmemek lazım...
1,6 ecotecle en son şehirlerarası (az bişi de şehiriçi karışık) ölçtüm 5,7lt/100km yaktı. bana gayet makul geldi
Hava filtresi + bujileri ihmal etmemek lazım...
--neden 9,5 lt/100 km'nin altına düşmüyor bu yakıt.....Ankarada kullanan arkadaşlar ne kadar yakıyor acaba. malum heryer yokuş...(bilgi notu:ben her sabah cinnahı çıkıyorum)
Standart kullanımda 1,2 ve 1,4 corsa yakıt tüketimi arasında ne kadar fark olur? Bir de benzinli yeni astra kullanan arkadaşlar bir depo ile kaç km yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim
bugün yaptığım hesaba göre 100 km.de şehiriçi 6.9 lt benzin yakıyor, yaklaşık 196 bin yani. Ön lastikler de kış lastiği. Bu tüketimin çok olduğunu düşünüyorum çünkü araba 90 km/h hızda 3000 devirde, 120 km/h hızda da 4000 devirde oluyor. Haliyle bu seviyelerde kullanımda çok yakıyordur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?