Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende 99 corsa gls var ortlama 180-210 arası bişey yakıyo (açık hava filtrem var bazen roketliyorum)

bende 99 corsa gls var ortlama 180-210 arası bişey yakıyo (açık hava filtrem var bazen roketliyorum)

1,6 ecotecle en son şehirlerarası (az bişi de şehiriçi karışık) ölçtüm 5,7lt/100km yaktı. bana gayet makul geldi
Hava filtresi + bujileri ihmal etmemek lazım...

eskikasa' Alıntı:
1,6 ecotecle en son şehirlerarası (az bişi de şehiriçi karışık) ölçtüm 5,7lt/100km yaktı. bana gayet makul geldi
Hava filtresi + bujileri ihmal etmemek lazım...

filtren ve bujilerin ne?

pzeronero' Alıntı:
aynen bende 8 lt / 100 km den cok yakmadım, fazla gazlarsam eminim yakacaktır.

--neden 9,5 lt/100 km'nin altına düşmüyor bu yakıt.....Ankarada kullanan arkadaşlar ne kadar yakıyor acaba. malum heryer yokuş...(bilgi notu:ben her sabah cinnahı çıkıyorum)

corsa 1.2

2004 1,2 corsa ve yeni astra yakıt tüketimi

Standart kullanımda 1,2 ve 1,4 corsa yakıt tüketimi arasında ne kadar fark olur? Bir de benzinli yeni astra kullanan arkadaşlar bir depo ile kaç km yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim

hoşgeldin.. öncelıkle kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtmalısın.. aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır

astrammm' Alıntı:
hoşgeldin.. öncelıkle kendını uye arsıvınde formata uygun sekılde tanıtmalısın.. aksı halde actıgın konu kılıtlenecektır

uyarı için teşekkürler

astrammm' Alıntı:

:good: :alkis: :good:

bence 1.2 ile 1.4 arasında öyle aman aman bir fark yoktur....

bugün yaptığım hesaba göre 100 km.de şehiriçi 6.9 lt benzin yakıyor, yaklaşık 196 bin yani. Ön lastikler de kış lastiği. Bu tüketimin çok olduğunu düşünüyorum çünkü araba 90 km/h hızda 3000 devirde, 120 km/h hızda da 4000 devirde oluyor. Haliyle bu seviyelerde kullanımda çok yakıyordur diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

Geri