Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nadir abi 3le 130 masallah yonetimden talebim nadir abinin yakıt la ilgili konular i kilitlensin

Sorma yaw bir kere aracı üçüncü viteste unutmuşum İstanbul a gidiyorum Sakarya ya kadar üçte devam :D

images

nadir abiy diyosunki eşek benim vuruucaam kırbacı :D:D:D

Caner kara belmaya veriyorum odunu :rakir::rakir:

astra h 1.4 ecotec benzinli ş.içi 35-40 arası

70 liralık tüp ile 210 bilemedin 280 KM arası

En son hesaplamalara göre 100 KM şehir içi kullanımda 17 litre lpg yakıyor LPG fiyatı 2.19 dan ...

Astra Classic Sedan 2012 benzinli

şehir içi 50-55 kuruş yakıyor

Arkadaşlar ben yeni bir karar aldım , ne yaktığınız önemli değil cezasız gitmeniz önemli diye . Artık burada her cadde hatta her ara sokaklarda (bildiğimiz çoluk çocuğun top oynadığı arabanın tek tük geçtiği sokaklarda) polis çevirme yapıyor . Ve bakışları aynen şöyle "gel gel , gelde sana bir güzel dayayım cezaları" gibisinden bakıyor , ama malumunuz tabi ben o çevirmeye eğer mümkünse girmiyorum en basitinden aracı sağa çekip durduruyorum ve geri geri gidip kaçıyorum yavaştan , malum bir laf vardı , ayıya bulaşmaktansa çalıyı dolaş daha iyi diye :D

Astra Classic Sedan 2012 benzinli

şehir içi 50-55 kuruş yakıyor

bende hb aldım daha 1 ay oldu.benimde o kadar yakıyor moralımı bozuyor gercekten bu normal mi ? yoksa kullandıkca düşecekmi? yol bilgisayarında 9,8 - 9,9 - 10 arası degişiyor hep. jettanın gözünü seveyim :dil:

astra h 1.3 var bende şehir içinde 100 tl ile 320 km yapıyor.
bide yol bilgisayarında gösteren değere aldanmayn.

20 lira yüklüyorum litresi 2,46 TL den LPG alıyorum 70 KM gidiyorum sizce uygunmu 15 kuruş yakıyorum diyen arkadaşlar var nasıl oluyor abi aklım almıyor...

Geri