Aracınız Ne kadar yakıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hk__26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arif abi ama tepe tepe kullanmayınca da arabanın tadı pek çıkmıyor ya :) bugün demek tarafına gittim mitin orada baktım sadece yolda ben varım :D şeytan yelledi dedim bir roketleyim yaw insan araba sürdüğünün farkına varıyor yeminle... o vites değiştirirken araçtan çıkan ses başka bir haz veriyor insana. :)

nadirciğim aynen beni de dürtüyor şeytan. ben etlik ovacığın ordan çevreyoluna çıkıyorum ostime doğru. roketliyorum. oradan tekrar etliğe doğru. :)

beyler bende 1.6 vectra var 2000 model acayip yakıyo ya para yetiştiremyrm bu vectralarda normalmi?çokta basmıyorum servisede götürdüm bişey yok dedi...bilen ark.lar yazarsa sevinirim.

2.5 cdx v6 vectram var benzinli şehir dışı 25-30 kruş arası şehir içi 33-40 krş arası yakıyor benzin güncel fiyatı 5,12 tl . lpg taktıracağım

valla ben combo'mdan çok memnunum abi.. 1.3 cdti motor.. beni üzmüyor.. henüz 20 yaşında çok genç olmama rağmen gaza gelmem, çok sakin kullanırım aracı.. 25 kuruştu en son hesapladığımda.. son zamlardan sonra 27-28 olmuştur..

Merhaba,
Benim aracım 2012 Astra H Sedan 1,6 115 HP benzinli, aracım 18.000 km oldu. Şimdiye kadar olan ortalama yakıt tüketimi 8,6 litre. Bilgisayarı defalarca kontrol ettim kesinlikle doğru ölçüyor. Uzun yol kullanımlarında 100 km de 6,2 - 6,5 litre ortalamaya geliyor. şehir içinde 8,5 - 9,5 litre ortalama yakıyor. bu değerler bence bu motorlara göre makul. Buradaki en büyük sorun benzin fiyatlarının yüksek olması. en son aldığımda 5,12 tl/litre fiyata aldım.

Geri