aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

araba kullanırken yanımdan racing motorla arkasına kız oturmuş sarılmış adama saçlar o biçim rüzgarla dans ediyor ve trafikte aralardan yardıra yardıra geçerken o arabanın içinde olmak acayip zoruma gidiyo

bilgi ekranındaki anlık tüketimin 15-16 lara çıkması :)))

bu yine iyi

bilgi ekranındaki anlık tüketimin 39.9l/100km çıkması, ve daha yukarıya çıkamadığı için limitinin bu olduğunun anlaşılması :D

sen kavşakta onu beklerken o iyice yaklaşınca döneceği işaretini vermesi. ve senin boşa beklemiş olman.

soldan sollamak yerine sağdan sağlayanlar..
gerçi sağımdan geçirtmem o ayrı mesele bende onunla beraber hızlanırım:D
en sevdıgım sey sagdan saglamak cunku ondekı adama soldan yap selloktoru yap hala okuz gıbı beklyen tıpler var en guzelı hıc ona dokunmadan sagdan gıtmek :)

---Şehir içinde sinyal vermeden dönüş yapan, sollayan (pardon sağlayan) dalaylamalar..
---Dediğiniz gibi ani bir frenle duran araçlar -ki aksi bir durum olmadıkça genellikle dolmuşlar...
---Yeşil yanar yanmaz -ki artık Ankarada sayıyorlarmı saniyeleri ne yapıyorlar sarının bitip yeşile geçmesine 2 3 saniye kala abanıyorlar.(Asıl onlara abanmak lazım...)
---İhtiyacın olmaz her yanın Benzin istasyonu; yola çıkarsın ihtiyacın olur bir Allah'ın kulu Benzin istasyonu yolda olmaz. :D
---Kimseye saygısı olmadan sadece kendini düşünerek, araç kullandığını sanan, sadece ben mantığı güden, güdülmesi gereken kişiler...
.
.
.
.
Daha gider... :D

Gece karşıdan gelen dingilin uzunları kapatmaması,torpidodan gelen tıkırtı sesi,bölünmüş yolda sol şeriti kapatıp sollamamı engelleyen muhteremler,havada yağmur veya sis yokken artislik olsun diye sis farını acıp gözlerimi rahatsız eden muhteremler.

özellikle 60 la gidip sol şeridi kapayanlara ve yol vermeyenlere ayar oluyorum :S:S

+1,
çıldırıyorum bu duruma.Türkiye'de kullanılan arabalara sinyal kolu koymasınlar valla,kimse kullanmıyor zaten.
Bu sinyal işine bende deli oluyorum bu sabahta yaşadım önümdeki toyota marka bir arac yakmış sol sinyali kavşağa yaklaşıyoruz sağımızda ise bir transit girdi önümdeki toyotacı vatandaş sola yana sinyali ile sağa aniden bir dönüş yaptı ve transit ortadan daldı allahtan kavşağa az bir mesefa vardıda araclar yavaştı ama genede toyota sağ ön kapıdan tampona kadar cizildi sağ kapı biraz cökme oldu aracından iner inmez transitcinin üstüne yürüyen abi transitteki diğer adamları hesap katmayınca dayaktan kıl payı kurtuldu polis cağıracam dedi ben dedim abi siz aracları kenara alın biz yolamuza devam edelim cağırırsınız polisi ama aranızda anlaşın en iyisi ikinizde uğraşmayın dedim ama adam kaldırmayacam polis gelsin bu şekli ile görsün dedi arkamdaki arac ve diğer aracları yan yoldan tasfiye ettik ama bende kızmıştım madem öyle bende olayın tanığıyım sen sol şeritten giderken sola sinyal yaktın ama aniden sağa döndün adamda carptı gelsin polis anlatacam dedim bekledim sucunu bilen arkadaş aradı mı bilmiyorum tlf kulağına götürüp getiriyor araca bindi biz sandık bir eşyasına alacak calıştırıp son surat kacması ile bizde yola devam ettik adama değilde toyotaya acıdım sağ tarafı komple cizildi

Bu sinyal işine bende deli oluyorum bu sabahta yaşadım önümdeki toyota marka bir arac yakmış sol sinyali kavşağa yaklaşıyoruz sağımızda ise bir transit girdi önümdeki toyotacı vatandaş sola yana sinyali ile sağa aniden bir dönüş yaptı ve transit ortadan daldı allahtan kavşağa az bir mesefa vardıda araclar yavaştı ama genede toyota sağ ön kapıdan tampona kadar cizildi sağ kapı biraz cökme oldu aracından iner inmez transitcinin üstüne yürüyen abi transitteki diğer adamları hesap katmayınca dayaktan kıl payı kurtuldu polis cağıracam dedi ben dedim abi siz aracları kenara alın biz yolamuza devam edelim cağırırsınız polisi ama aranızda anlaşın en iyisi ikinizde uğraşmayın dedim ama adam kaldırmayacam polis gelsin bu şekli ile görsün dedi arkamdaki arac ve diğer aracları yan yoldan tasfiye ettik ama bende kızmıştım madem öyle bende olayın tanığıyım sen sol şeritten giderken sola sinyal yaktın ama aniden sağa döndün adamda carptı gelsin polis anlatacam dedim bekledim sucunu bilen arkadaş aradı mı bilmiyorum tlf kulağına götürüp getiriyor araca bindi biz sandık bir eşyasına alacak calıştırıp son surat kacması ile bizde yola devam ettik adama değilde toyotaya acıdım sağ tarafı komple cizildi

ben de bu sabah yaşadım aklıma geldi yazdım

---Yeşil yanar yanmaz -ki artık Ankarada sayıyorlarmı saniyeleri ne yapıyorlar sarının bitip yeşile geçmesine 2 3 saniye kala abanıyorlar.(Asıl onlara abanmak lazım...)

bölgenin adını tam bilmiyorum ama Eryaman ve Fatih taraflarında bir yerde, yollar 3-4 şerit ve fazla trafik yok bilirsiniz belki, gittiğimiz ilk birkaç gün bu ne böyle kimse ışıkları takmıyor diyorduk, ertesi gün ışıkta en önde biz varız, arkadan dolmuş geldi, kornaya basa basa kırmızıda geçirtti bizi. aslında ne yaparsa yapsın geçmemek lazım ama dayanılmaz bir kornaları var...:mad:

Geri