aracınızı kullanırken en çok zorunuza giden şey

benim sislerin ikisi de yanıyor. onda bi sıkıntı yok. bir de çok tehlikeli yollarda ya da aşırı yağmurlu havalarda yoğun trafikte farkedilmek için yakarım.

işaretlediğim yer tamamda, tehlikeli yolda ok diyelim, yoğun trafikte yakmanın getirisi yokki? aksine normalden daha çok kişiyi rahatsız ediyor.
doktor1968 stopların filmli olduğunu söylemiş, ondan zarar gelmez (ama gerçek işlevini de görmez) ama çıplak stopta sisleri yakmak emin olun herkesi rahatsız ediyor. size hiç sisleri yakmış birisi denk gelmedi mi?

makas atmaya çalışan birinin bunu yapamadığını görmek ve böylece trafiği katletmesi....

işaretlediğim yer tamamda, tehlikeli yolda ok diyelim, yoğun trafikte yakmanın getirisi yokki? aksine normalden daha çok kişiyi rahatsız ediyor.
doktor1968 stopların filmli olduğunu söylemiş, ondan zarar gelmez (ama gerçek işlevini de görmez) ama çıplak stopta sisleri yakmak emin olun herkesi rahatsız ediyor. size hiç sisleri yakmış birisi denk gelmedi mi?

Çok denk geldi hatta ben onlara bakıp hatırladığım bile oldu.(yakmayı unuttugum zamanlar;))

Sürekli yanan ışık biraz loş gibi boralarda ve caddylerde vede benim arabamda çok maynak duruyor.(yoksa onlar sis değilmi:confused:)

Arabamdayken beni rahatsız eden hiçbişe yok çok şükür :) Çok Seviyom onu

Geri