Aracınızın Tüketim Değerlerini Paylaşın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atmosferik lpg kitli araca binmissindir ondandir. Turbo lpg kitli bir turbo araca bin afr ayari yaptir benzinde neyse lpgde o. Atmosferikler zaten gucsuz uatune bide lpg olunca yokusta vs bayiliyo yildiriyo

Araç : 2013 Astra 1.6 115 Benzin LPG Easytronic
Tüketim Değeri
Şehir İçi :
8,8-9,4 LT /100 KM (İzmir)
Şehir Dışı : 6.8 - 7.3 LT /100 KM
İstasyon : Shell, BP, Opet, Total

Atmosferik lpg kitli araca binmissindir ondandir. Turbo lpg kitli bir turbo araca bin afr ayari yaptir benzinde neyse lpgde o. Atmosferikler zaten gucsuz uatune bide lpg olunca yokusta vs bayiliyo yildiriyo
Olabilir hocam ama, bir dönem BMW 3.20i 1994 model M52 motor vardı, Araç temizdi ama çok uğraştırdı o günden sonra birdaha sıcak bakmadım. Birde eski dönemi bilirsiniz, hep böyle gaz kokusu oluyordu araçlarda.
Şuan 9.0Lt - 10 Lt yakıyor maşallah, ama taktırmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Bu kış aylarında 5,6 -5,9 arasında gidip geliyor...Bu arada @OKANCAANNN a katılıyorum... Lpg li araçları ne alırım nede taktırırım açıkçası...Ben Lpg li araçlar kadar arıza yapan araç görmedim..Lpg taktırıyorsun 4-5 bin...Arıza çıkarıyor odur budur bir ton masraf..Acaba benzinli kullansa bu aradaki yakıt ücreti farkı kaç yılda bu lpg masraflarını dengeler bunu bir düşünmek lazım...Ha birde kapalı otoparka almıyorlar....Çok büyük konuşmıyım ama hayatta Lpg li araç almamda binmemde... :)

• Beğen
Tepkiler: OKANCAANNN
sorunsuz bir kullanım sunuyorsa lpg ile benzinin performans farkı yok denilebilir. yeter ki lpg montajı gerçekten iyi yapılmış olsun. zaten yeni arabalarda montajı güzel yapıldıysa en az 4-5 yıl sorun yaşanmaz. ekonomi adına lpg gayet başarılı.

2005 C3 1.4 16v.benzinli.100 km/5.5 litre ortalama.Ortalama hız 42km.

• Beğen
Tepkiler: OKANCAANNN
Geri