Araçlarımızda bulunmayan park asistanı (Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Araçlarımızda bulunmayan park asistanı (Video)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bu arada park asistanı sadece bilgi veriyor galiba sürücü direksiyonu elle çeviriyordu??

Bizimki tam manuel. ((:

araba link' Alıntı:
Oyle cidden :D

Simdi oyle deyince aklima su geldi paylasayim.

Birgun H,o_n__d--a CRV icin test surusune ciktik ve test surusune bizimle cikan bayan arkadasa dedim ki: "Honda Dizel arac uretip Turkiye'ye neden gondermiyor ? " Cevap: "Turkiye'nin dizel yakitlarina guvenmiyor". Benim kendimi tutamayip gulmeye basladigim an oldu  :D

Bir suru buyuk arac ureticileri dizel arac uretip Turkiyeye gonderiyor da h_ond_a ya ne oluyor :)

Honda nın dizeli geliyordu ünv. de arkadaşımla 2.2 dizel Accord umuz vardı ;)

Honda nın ülkemizde tutma ihtimali olan bir dizeli yok işin aslı; motor hacimleri büyük satış rakamları yüksek olacağında getirilmiyor mazotla ilgisi yok.

şuan yeni nesil Civic sedanın üretimi başladı yılbaşından sonra satışa sunulacak; çok büyük ihtimalle bu araçta 1.6 dizel de olacak o zaman o bayana "Honda neden birden Türkiye deki mazota güvenmeye başladı?" diye bir sorun bakalım :)

Bu arada park asistanı sadece bilgi veriyor galiba sürücü direksiyonu elle çeviriyordu??

Evet tolga abi direksiyonda hareket motoru falan yok.

Sadece bilgi ekranından sürücüyü yönlendiriyor.

Direksiyonu surucu cevirmiyor kendisi donuyor olmali cunku o zaman bir anlami olmuyor.En azindan Superb'de direksiyon kendisi donuyordu.

[quote author=araba link=topic=3417.msg76700#msg76700 date=1324745923]

Oyle cidden :D

Simdi oyle deyince aklima su geldi paylasayim.

Birgun H,o_n__d--a CRV icin test surusune ciktik ve test surusune bizimle cikan bayan arkadasa dedim ki: "Honda Dizel arac uretip Turkiye'ye neden gondermiyor ? " Cevap: "Turkiye'nin dizel yakitlarina guvenmiyor". Benim kendimi tutamayip gulmeye basladigim an oldu  :D

Bir suru buyuk arac ureticileri dizel arac uretip Turkiyeye gonderiyor da h_ond_a ya ne oluyor :)

Honda nın ülkemizde tutma ihtimali olan bir dizeli yok işin aslı; motor hacimleri büyük satış rakamları yüksek olacağında getirilmiyor mazotla ilgisi yok.

şuan yeni nesil Civic sedanın üretimi başladı yılbaşından sonra satışa sunulacak; çok büyük ihtimalle bu araçta 1.6 dizel de olacak o zaman o bayana "Honda neden birden Türkiye deki mazota güvenmeye başladı?" diye bir sorun bakalım :)
[/quote]

Aynen dediginiz sekilde esas sebepler bunlar.

Satis taktikleri bunlari hepimiz biliyoruz bu yuzden yine acayip bir cevap verecektir kesin :)

İyi de ne anladım ben bu izdivaçdan o zaman; elle çevirdikten sonra hangimiz o ekranın yönlendirmesine ihtiyaç duyarız ki?!?

Arkadaşlar,
Akıllı bir adam zaten arabası ile en fazla 20 defa paralel park etti mi, arabasının nereye sığacağını ve nasıl manevra yapması gerektiği bilir.
Zaten direksiyonda iki hareket var, biri tam sağ, belli bir saniye sonra tam sol.Gören gözü olan adam bu manevrayı kendisi de yapar.

Fakat şu güzel, mesafe belli bir seviyenin altına düştüğünde kendi fren yapıyorsa bu süper.Yoksa ben aracımı zaten ya kendi sitemin park yerine ya da merkeze yakın bir alışverişi merkezinin park yerine dikey olarak parkediyorum.Şehiriçinde nerde öyle boş park yeri bulup da paralel park edicen?

Bu tamamen avrupa ulkelerine gore cunku agirlikli olarak sehirlerde paralel park etme var.

Videodaki araç Insignia değil mi? Bu özelliğin Astra'da olduğunu nereden çıkardınız ki? Yoksa ben mi çok yanlış anladım? :D

Bu arada park asistanı öyle değil böyle olur: :D

Self parking Passat

Ee.. Öö.. Aa.. E adamlar yapmış şimdi, takdir etmeyeni Allah taş eder. Böyle bir hareketin karizması da 10 üzerinden 20 numara olur. Bas anahtara araba çıksın park yerinden "Gel bin abi" desin. Milletin aklını alır be bu araba. (:

Geri